Czy mogę otrzymać duplikat faktury za zakup telefonu Samsung Galaxy A52s, za który zapłaciłam zł. 1.701,76 Zapłata w dniu 24.02.2022 roku. Zakup na firmę Barbara Gołuch NIP 726 103 97 43. Faktura jest potrzebna do kontroli ZUS.
@Client:100224765 zapytaj sprzedawcy.
Na potwierdzeniu przelewu nie ma odbiorcy. Jest Tylko Poznan Allegro.
@Client:100224765 a wiadomości email po zakupię
Ewentualnie może kopia danych z allegro gdzie można pobrać listę wszystkich zakupów
allegro ma zestawienia zakupów tylko z 2 lat. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:100224765 Szukaj w swoich dokumentach, na mailu lub skontaktuj się ze sprzedającym.
Z poziomu Allegro nie uzyskasz tej faktury.
Przechodząc do zakładki moje zakupy możesz sprawdzić dokładnie u jakiego sprzedającego dokonałeś zakupu.
@gdvorek przeczytaj uważnie wątek
tu chodzi o zakup z roku 2022
czy w zakładce moje zakupy są widoczne tak stare transakcje?
@Client:100224765 musisz znaleźć stare maile - tam będzie sprzedawca - jego nick z allegro
i może linki do obecnego adresu
co to za kontrola, czy zus kontroluje Ci koszta?
Jak ZUS?
A skoro brałeś fakturę na firmę to masz tę fakturę w rozliczeniach VAT/PIT w 2022 we własnych dokumentach
Powinnam mieć, ale nie miałam. Na szczęście wystarczył roczny PIT bez załączników.
Dziękuję za zainteresowanie.