Dzień dobry, potrzebuję danych z mojej listy zakupów lipiec/sierpień 2023, proszę o jej przywrócenie - dziękuję 🙂
@peri_rg lista kupionych przedmiotów w zakładce Moje zakupy widoczne są przez 2,5 roku po tym czasie możesz pobrać jedynie kopie swoich danych, w których jest cala ista twoich zakupów.
Niestety w kopi danych nie ma tych informacji, których potrzebuję. Chodzi mi o to czy jest możliwość przywrócenia widoczności tej aukcji:
| 11023313685 | Hafciarka Janome MC550E + Gratisy + Kursy DVD | 2023-08-04T18:22:20Z | 1 | 8099.0 | dousa_maszyny |
To bardzo ważne, chodzi o naprawę maszyny w ramach gwarancji.
A we wiadomości email po zakupie?
@peri_rg Nie. W momencie, gdy oferta trafia do archiwum, tracisz do niej dostęp i nie możemy jej przywrócić. Informacje dotyczące warunków sprzedaży i ewentualnej reklamacji znajdziesz w wiadomości mejlowej otrzymanej po zakupie towaru.
Niestety straciłam również te maile, nie mam możliwości ich odzyskania. Jedyna nadzieja to wyciągnięcie tej transakcji z archiwum Allegro. Widziałam na czatach, że przywracacie niewidoczne transakcje z 2023 r.
Co znaczą "podstawowe informacje"? Jeśli jest to to samo co w kopii danych z zakupami, to te dane już mam.
@peri_rg Dane, które możemy przekazać, to: