anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę prosić o przywrócenie widoczności moich zakupów z lipca i sierpnia 2023 r. ?

peri_rg
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, potrzebuję danych z mojej listy zakupów lipiec/sierpień 2023, proszę o jej przywrócenie - dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@peri_rg lista kupionych przedmiotów w zakładce Moje zakupy widoczne są przez 2,5 roku po tym czasie możesz pobrać jedynie kopie swoich danych, w których jest cala ista twoich zakupów.

oznacz moderatorów

peri_rg
#7 Wielbiciel

Niestety w kopi danych nie ma tych informacji, których potrzebuję. Chodzi mi o to czy jest możliwość przywrócenia widoczności tej aukcji: 

11023313685Hafciarka Janome MC550E + Gratisy + Kursy DVD2023-08-04T18:22:20Z18099.0dousa_maszyny 

To bardzo ważne, chodzi o naprawę maszyny w ramach gwarancji.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A we wiadomości email po zakupie?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@peri_rg Nie. W momencie, gdy oferta trafia do archiwum, tracisz do niej dostęp i nie możemy jej przywrócić. Informacje dotyczące warunków sprzedaży i ewentualnej reklamacji znajdziesz w wiadomości mejlowej otrzymanej po zakupie towaru.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

peri_rg
#7 Wielbiciel

Niestety straciłam również te maile, nie mam możliwości ich odzyskania. Jedyna nadzieja to wyciągnięcie tej transakcji z archiwum Allegro. Widziałam na czatach, że przywracacie niewidoczne transakcje z 2023 r. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@peri_rg Nie przywracamy ofert, które są już w archiwum. W takim przypadku możemy Ci udostępnić jedynie podstawowe informacje dotyczące transakcji, aby je otrzymać napisz tutaj.

Natalia
oznacz moderatorów

peri_rg
#7 Wielbiciel

Co znaczą "podstawowe informacje"? Jeśli jest to to samo co w kopii danych z zakupami, to te dane już mam. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@peri_rg Dane, które możemy przekazać, to: 

• tytuł i numer oferty
  • cenę produktu
  • datę zakupu
  • login sprzedającego.
   Natalia
oznacz moderatorów