anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę zwrócić używany sprzęt

Kruszyna777TG777
#7 Wielbiciel#

Witam, zakupiłem ostatnio strug elektryczny, rozpakowałem i wypróbowałem na dwóch słupkach 12x12cm, wszystko ok ale strug ciągle się zapycha wiórami i trzeba go czyścić więc jest więcej czyszczenia niż roboty.Myślałem że problem jest w nie do końca wyschniętym drewnie, więc specjalnie zakupiłem krótki słup w 100% dobrze wysuszony i okazuje się że dzieje się to samo. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Moje pytanie brzmi czy mogę takie narzędzie zwrócić? Pozdrawiam serdecznie 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg#

Jeśli kupiłeś od firmy jako konsument to możesz , ale licz się z tym ,że sprzedawca nie zwróci Ci pełnej wpłaty 

oznacz moderatorów

Kruszyna777TG777
#7 Wielbiciel#

Tak kupiłem od firmy jako zwykły konsument,ale fakturka została już wystawiona na mojego kolegi który ma firmę, niestety całkowicie niepotrzebnie.Nie wiem co teraz zrobić 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Kruszyna777TG777 jeśli była wystawiona faktura na firmę , której profil działalności związany jest z dokonanym zakupem prawa do zwroty konsumenckiego nie masz , wszystko zalezy od dobrej woli sprzedawcy , zastanawia mnie jednak sam fakt wystawienia faktury i  prawidłowego sposobu rozliczenia z fiskusem ,                           

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

A co to za firmę ma kolega? Czym się zajmuje? 

oznacz moderatorów