Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłem ostatnio strug elektryczny, rozpakowałem i wypróbowałem na dwóch słupkach 12x12cm, wszystko ok ale strug ciągle się zapycha wiórami i trzeba go czyścić więc jest więcej czyszczenia niż roboty.Myślałem że problem jest w nie do końca wyschniętym drewnie, więc specjalnie zakupiłem krótki słup w 100% dobrze wysuszony i okazuje się że dzieje się to samo. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Moje pytanie brzmi czy mogę takie narzędzie zwrócić? Pozdrawiam serdecznie
Jeśli kupiłeś od firmy jako konsument to możesz , ale licz się z tym ,że sprzedawca nie zwróci Ci pełnej wpłaty
Tak kupiłem od firmy jako zwykły konsument,ale fakturka została już wystawiona na mojego kolegi który ma firmę, niestety całkowicie niepotrzebnie.Nie wiem co teraz zrobić
@Kruszyna777TG777 jeśli była wystawiona faktura na firmę , której profil działalności związany jest z dokonanym zakupem prawa do zwroty konsumenckiego nie masz , wszystko zalezy od dobrej woli sprzedawcy , zastanawia mnie jednak sam fakt wystawienia faktury i prawidłowego sposobu rozliczenia z fiskusem ,
A co to za firmę ma kolega? Czym się zajmuje?