Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzisiaj przypadkowo zakupiłem produkt który następnie ustawiłem na nie widoczny ,czy mógłbym go zwrócić ?
@Client:103696990, przywróciłam Twój ukryty zakup. Widzę, że wprowadzono już numer listu przewozowego, jest więc za późno na jego anulowanie. Najlepiej abyś odstąpił od zakupu i odesłał go za darmo. Tu dowiesz się więcej na ten temat.
Ciekawi mnie bardzo, jak można kupić coś przez przypadek.Możesz wyjaśnić to Sprzedającym, którzy dzięki takim Kupującym tracą cenny czas, nerwy i pieniądze?
@ART_FOTO Kupno przez przypadek jest wtedy gdy kupisz a potem przeglądasz inne oferty i znajdujesz tańszą .Klient wtedy odwołuje ofertę ,marnuje ci czas ,bierze inną tańszą a potem beczy i reklamuje że mu nie działa.
Dzieci mu kupiły przez przypadek
Dzieci to mogę zrozumieć ,jak zaczynałem sprzedawać przed laty a syn miał kilka latek też mi taki numer wywinął .Wyskoczyłem na stronę a synek skorzystał i wylicytował mi towar za parę tysiaków. Na szczęście sprzedawca był wyrozumiały ,zwróciłem mu poniesione straty .
To jest najbardziej bzdurny podawany powód. Dodatkowo - jest on często podawany przy zwrotach towarów dla darmowej wysyłki SMART. Lista VIP stale powiększa się, i to nie tylko u mnie.