Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawdź na skrzynce pocztowej czy otrzymałaś e-mail od Allegro informującego o zleconym przez sprzedawcę zwrocie. Pieniądze na konto mogą "iść" nawet 5dni roboczych. Może sprawdź czy w zamówieniach/zwrotach na koncie Allegro jest zlecona wypłata.
Nie ma czegoś takiego ..niestety
Niestety nie wiedziałam o tym a też zaufałam sprzedającemu, że to zrobił.. dlatego wierzyłam w wiarygodność sprzedawcy zabawek dla dzieci ;/ a w wiadomościach też nie mam informacji o jakimkolwiek zwrocie . Mam nauczkę na przyszłość tylko to był prezent dla chrześnicy i dziecko bez zabawki i ja biedniejsza o 200 zł. Proszę o informację jak mogę to sprawę ponownie zgłosić do allegro
napisz dnich czyli do Allegro tutaj https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=0fa28eaa-6c78-4957-b77a-4f20cfc8d24c
i poproś o ponowne otwarcie dyskusji.
Zawsze miej ograniczone zaufanie, nigdy nie zaszkodzi, moderacja Ci pomoże. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zlot2 A kto Ci zamknął tą dyskusję? możesz wrócić jak Allegro ale jak sama, to po co, nigdy się nie zamyka dopóki sprawa się zakończy.
@zlot2 Widzę, że sprzedawca już odniósł się do Twojej wiadomości w dyskusji. Mam nadzieję, że teraz już sprawa zostanie szybko rozwiązana. 🙂