Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, ponad rok temu zakupilam kilka roslin u jednego sprzedawcy . Rosliny byly zdrowe i zadbane, dobrze spakowanie wiec nie mialam zastrzeżeń i wystawilam ocene pozytywna.Niestety Po roku , kiedy zaczely przyrastac,kwitnac i owocowac okazauje sie , ze to nie te odmiany co zamowilam, a dyskusje ze sprzedajacym to męka. chcialabym zmienic opinie o nim aby przestrzec przed zakupami u tego sprzedawcy . @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pafnuca87 Przykro mi, ale edytować opinię można w ciągu 90 dni od zakupu. Mogę jedynie usunąć komentarz do transakcji. Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi.
szkoda , ze nie można zmienić oceny, ponieważ w przypadku roślin ogrodowych takie pomyłki czasem wychodzą dopiero po latach ...no trudno ...proszę osunąć moja pozytywna opinie : Numer zamówienia
@pafnuca87 Ocena została usunięta
Nakiej podstawie został usunięta ocena
@darwik-firma Na podstawie prośby klientki, która tę ocenę wystawiła.
skoro wystawiła to chyba wie co robi a moze lepiej spytac sprzedającego co mysli o tych roslinach i dopiero podejmowac decyzje
@darwik-firma Nie ma takiej konieczności. Komentarz został usunięty na prośbę kupującej i jest to zgodne z naszymi procedurami.
Chyba to normalne zjawisko ze rosliny po pewnym czasie maja kwiaty i owoce .chyba ze na tej planecie co mieszkasz jest inaczej i dlatego usunieto ocene
@darwik-firma To jest decyzja klienta, który ma prawo do subiektywnej oceny, a także zmiany zdania i usunięcia komentarza.