W ofercie 18566683375 jest portfel który jest opisany jako skórzany - na drugim zdjęciu jest znak skóry naturalnej - pomiędzy innymi znakami. W opisie oferty jest napisane skóra ekologiczna a poniżej znowu skórzany.
skóra to w rozumieniu potocznym skóra naturalna a poliuretan czy sztuczna skóra to co innego. Najpierw pisano skóra ekologiczna teraz coraz częściej zaczyna być to pomijane. Szukałam portfela i muszę wchodzić wgłąb ofert bo opisy są mylne. Czy Allegro nie rozróżnia skóry naturalnej i skóry sztucznej? powinno być to wreszcie uregulowane. Pojawia się również przy butach gdzie pisze się w tytule oferty buty skórzane a w środku dopiero gdzieś okazuje się że to jest sztuczna skóra.
@elegance27 Jeśli opis oferty wprowadza w błąd, możesz zgłosić ją do weryfikacji. W tym celu skorzystaj z linku "Zgłoś naruszenie" dostępnego po prawej stronie u dołu oferty.
Oczywiście, że tu sprzedawca czy dowolna strona może robić CO CHCE, póki się to opłaca portalowi. A gdy poprosiłem tego typu sprzedającego, by poprawił wprowadzający w błąd opis, to po krótkiej pyskówce na PRIV, że to JA jestem głupi, że nie rozumiem jego opisów, itd. ten ów OSZUST zgłosił mnie do Allegro że nie dość, że nieładnie do niego tu napisałem, to jeszcze chciałem się dogadać poza allegro (z oszustem!) i jeszcze Allegro dokleiło mi do jednego zarzutu (słusznego, bo sobie na PRIV nie żałowaliśmy) także zarzut dogadywanek z oszustem poza platformą!
Tak więc uważaj... bo uczciwa osoba jest na tym portalu raczej na przegranej pozycji...