Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Czy sortowanie po cenie "od najniższej" na pewno działa prawidłowo? Szukałem ostatnio naświetlacza, szukałem lampek choinkowych i generalnie w 99% przypadków wszystko pokazywało się prawidłowo, ale zdarza się, że wszystko jest pomieszane. Nawet w naświetlaczach LED pokazywało mi dziwne wyniki pomiędzy prawidłowym sortowaniem.
Załączam zrzut ekranu z wyszukiwania "AIRTAG".
@reboot23 działa prawidłowo. Zwróć proszę uwagę, że najpierw są wyśwetlane "oferty sponsorowane" tzn. że sprzedający korzystają z Allegro Ads. Później są oferty promowane. Później wszystkie pozostałe. W każdej z tych trzech częście oferty są posortowane od tej z najniższą ceną. Czyli ostatnia w promowanej może być np. za 1199 zł (bo Airtag jest dodatkiem do np. airpodsów), a kolejna we wszystkich ofertach za 4 zł.
Wyniki wyszukiwania zależą też od tego czy zaznaczyłeś opcję "sortuj bez dopasowania" dostępną na dole wyszukiwania.
Sprawdziłam to wyszukiwanie w Firefoxie i u mnie jest to posortowane cenowo po kolei:
Czy próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub spróbować skorzystać z innej?
Wow, dzięki @la_nika nie sądziłem, że jeszcze muszę klikać na dole na jakieś wyłączenie dopasowania przy sortowaniu. Okazało się, że to o to chodziło.
Właśnie mamy kolejne udogodnienie, chcąc mieć oferty posortowane po cenie dostajemy najniższą gdzieś w środku listy, a konsultanci próbują odwracać kota ogonem. Podobnie jak wyżej na zrzucie widać przecież, że już wśród ofert wyróżnionych jest bałagan.
@la_nikaspójrz jeszcze raz na ten zrzut od reboot23 i potwierdź, że według Ciebie jest to prawidłowe sortowanie. Jak już koniecznie chcecie wprowadzać coś nowego to przynajmniej pokażcie to oficjalnie, a nie gdzieś od d... Jak ktoś chce sortować po trafności, ma po trafności, jak chce po cenie niech ma po cenie, a nie po dopasowaniu allegro o czym dowiaduje się po niewczasie lub wcale.