Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupiłem 4x9l farbę dulux easycare biała. Cena za 1x9l to 20 zł kup teraz. Kupiłem i opłaciłem wszystko, po chwili sprzedający alulowal ofertę tłumacząc się, że to pomyłka. Z tego co się orientuję to powinien mi sprzedać i wysłać towar po cenie za jaką kupiłem.
Z tego co piszesz ma obowiązek wysłania, kopiłeś zapłaciłeś umowa zawarta, możne anulować w wyjątkowych sytuacjach np: rażąca pomyłka w cenie. Jeżeli ty nie anulowałeś możesz otworzyć dyskusję i żądać wysyłki towaru, możesz wystawić odpowiedni komentarz, jeżeli nie wyśle to zostaje sąd: https://allegro.pl/dyskusje/nowa
@monikajarek3 O ile była ta farba tańsza od konkurencji? bo jak kilkadziesiąt procent to mógł się pomylić w cenie...
@monikajarek3 Tak, powinien, ale na Allegro jest wolna amerykanka, sprzedawcy sobie anulują zamówienia według własnego widzimisię, bez podstawy prawnej, a serwis nie wyciąga wobec nich żadnych konsekwencji. Ważne, że zwrócił pieniądze. Możesz domagać się realizacji zawartej umowy, ale tylko sądownie, Allegro Ci nie pomoże.
ale wobec kupujących co robią co chca - to wyciąga ....
kij ma 2 końce