Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ..chcę dokonać zakupu butów z firmy STOCKLY która sprzedaje mnóstwo różnych rzeczy na allegro?Zastanawia mnie fakt że odpowiadają na emaila dopiero na drugi dzień? Przesyłka jest darmowa?? ,a firma zarejstrowana we Francji ..Zapytałem kiedy dostawa więc odpisano że jak dziś tj.19 lipca 2024 złożę zamówienie to poniedziałek 22 lipca lub wtorek 23 lipca powinno być u mnie.....ciekawe? jest przy tym tylko jeden komentarz innego kupującego że przesyłka szła bardzo długo.....komu wierzyć....może ktoś podpowie...dzięki
Może nie wszystko wysyłają z Polski, ale jak wybierasz ofertę to masz czas dostawy, widzisz go i jak sprzedający nie dotrzyma umowy masz prawo odstąpić od umowy zakupu, masz także pomoc Allegro. Ważniejsze jest gdzie jest zwrot( w razie czego) i gdzie odsyłać na reklamację, sprawdź to.
Witaj
Na stronie podany jest tylko email orders@stockly.ai i nic więcej......
@marcyz2 O nich chodzi?
https://allegro.pl/uzytkownik/Stockly
Brak wymaganych informacji odnośnie adresów zwrotów, reklamacji, nieprawda o rękojmi. Jak nie podali adresu zwrotu - jest tylko namiar na tajemnicza instrukcję.... Podali maila, z którego nic nie wynika.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To tak można?
tak o nich chodzi!! to jest lipa jednak!!
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ sprawdźcie tego sprzedawcę bo ta oferta wygląda tak, że firma krzak może się ulotnić z kasą jak się jej bilans nie zamknie
Ale dobrze poszli z tym adresem do zwrotów, ha ha 🙂 patenciarze
@serwis-texas allegro okazuje się bdb pilnuje systemu widać można wpisać cuda na kiju, a wyjdzie jak sytuacja odpali prosto w twarz
@marcyz2 Skierowałam wskazane konto do weryfikacji.
@marcyz2 Nie podają adresu zwrotu, reklamacji to nie kupuj. Mogą być z tego same problemy.