Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie ma takiej tablicy o moim problemie więc piszę tutaj.
Sprzedający piszą, dzwonią i proszą o zmianę oceny zakupu. Jak ja mam to zmienić skoro towar jest przysłowiowym "bublem". Jak można narażać innych na podobne wpadki, wiem, można odesłać, oddadzą pieniądze ale ile z tym zamieszania, poza tym tłumaczenie dlaczego taka a nie inna opinia?
tak oczywiście wiem - handluję tym pare lat - wliczam i koszty zwrotów i koszty uszkodzonych od importera itd. Ale wk... mnie jakim może być chamem i brudasem - jak można odesłać poplamiony produkt ? Oczywiście metkuję produkty i wracają z metkami - zatem Ci ludzie przymierzają produkt - potrafią po poplamić ew. rozerwać grubym dupskiem...
Ja jak zwracam produkt - bo także mi się zdarza - pakuję go tak - aby nawet opakowania nie pogiąć ....
a już idąc ku sedna 🙂 - skoro nie szanują produktu - to tym bardziej Ciebie ( jako sprzedawcy )
A Allegro ma to w pupie.
@-Outlet-Butik- no niestety taka jest rzeczywistość, jedni szanują a drudzy nie i dotyczy to każdej branży, nawet jako sprzedawca prywatny tego doświadczasz. I tak masz dobrze, że sprzedajesz z metkami, bo bez metek to już w ogóle zrobiłaby się wypożyczalna 😕
jak widzę - co z tego - kupujący online ma prawo zwrócić bez metki ,bez opakowania oryginalnego - tylko ma być "nienoszone" a przymierzane.
Właśnie mam zwroty ubrań bez metki - oczywiście towar to wypiepszenia bo nie sprzedam już tego bo ktoś wywalił mi metki oryginalne. A ja to muszę przyjąć - paranoja w prawie.
@-Outlet-Butik- w sieciówce nikt ci nie przyjmie towaru bez metki
niestety regulaminy jedno - a prawo co innego....
https://www.dziennikprawny.pl/pl/kn/klauzule-niedozwolone-2514-xvii-amc-71-11
@-Outlet-Butik- no ale dużemu co zrobisz, możesz zgłosić popularne sieciówki do odpowiednich organów jeśli chcesz 🙂
nie trzeba - powołasz się na prawo i oddadzą i przyjmą zwrot w zębach - oni bazują na niewiedzy ludzi 🙂 Ja też mogę - ale skończy się to negatywem nie do wybronienia 🙂
@-Outlet-Butik- najlepiej w swój sklep zainwestować
to prawda - trzeba pomyśleć - niestety wiąże się to z sporymi kosztami - oczywiście jak dla mnie.
@-Outlet-Butik- prowizje coraz wyższe, promowana walka cenowa, kupujący z nieograniczonymi przywilejami – wielu już przeznaczyło połowę prowizji/abonamentu dla allegro na rozwój i reklamę swojego sklepu i nie żałują decyzji
też tak pewnie uczynię 🙂