Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy Wy też macie takie doświadczenia z DPD? W moim regionie to koszmar, kurier zamiast dostarczyć na adres to wrzuca przesyłkę do tzw pickup'u, obecnie kurier przetrzymuje moją przesyłkę już drugi dzień ( wydana do doręczenia wczoraj 8.28). i zero kontaktu, kurier milczy jak grób. To powszechna praktyka DPD czy tylko mnie się taki brak rzetelności trafił?
@Client:48983656 Gdy DPD dołączyło do Allegro Delivery, to działali jak wzorcowa firma. Już po miesiącu zaczęli się psuć, a teraz paczki z allegro traktują jak zło konieczne. U mnie każda paczka z odbiorem DPD jest kończy się prośbą o interwencję w Allegro, bo inaczej jest totalna olewka.
@Client:48983656 w poprzednim miejscu zamieszkania kurier DPD to był dramat, często nie dostarczył paczki zapisując w trackingu, że nikogo nie zastano, mimo, że ktoś był w domu i czekał na przesyłkę.
Przegiął pałkę, gdy komputer Dell AIO zostawił pod klatką i zadzwonił domofonem, że go tam zostawia...i uciekł, mimo, że kazałem mu czekać, że już schodzę i chcę sprawdzić czy cały. Na szczęście komp cały. Od tamtej pory żadnego DPD nie było kilka lat.
Teraz mieszkam na wsi i tutaj kurier DPD to fantastyczny gość, bardzo rzetelny i uczciwy. Tak więc to zależy od rejonu.
DPD to dla mnie najlepszy sposób dostawy. Zawsze na czas, zawsze dzwonią ... Współczuję pecha ... 😞
@Client:48983656 Widocznie zależy od regionu.U mnie działa jak należy.Jeden z najlepszych dostawców.Wszystko najwidoczniej zależy od ludzi którzy tam pracują.