Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Czy sporo tańsze produkty bezpośrednio z Chin darmowa dostawa 17-19 dni brak faktury,wszystkie dane sprzedającego po chińsku itd.Czy takie zakupy są bezpieczne???
@Client:109828139 daruj sobie najczęściej przychodzi to co zamawiasz z nazwy jako cudowna podróbka
Potrzebuję kupić materac i ten sam identyczny od polskiego sprzedawcy to 270zł,a bezpośrednoio z Chin to 50zł,zaznaczam że opis,zdjęcia i wszystko inne jest identyczne,różnica tylko w cenie,nie wystawiają faktury,darmowa dostawa,ale i długi czas oczekiwania co mnie akurat nie dziwi,ale konkretnie chodzi mi o to czy jeśli to kupię to wogule to otrzymam,czy będę czekał i wogule przesyłka nie przyjdzie??????
Otrzymasz jakiś materac pewnie oryginalną podróbę
A czy nie przyszło wam na myśl że to może być normalne,a polscy sprzedawcy właśnie z takich miejsc z Chin skupują takie materace,a pózniej sprzedają na allegro 3 razy drożej.Takich stron jest więcej ja podałem wam tylko jedną.
No i właśnie to, że opis i zdjęcia są identyczne jest najbardziej podejrzane. To oznacza, że chińczyk nie naszykował własnej oferty lecz po prostu wystawił ja korzystając z katalogu i pracy kogoś innego. W taki sposób nowe konto na drugi dzień po założeniu potrafi mieć tysiące ofert. A ile z tego realnie jest podobnych do cudzych zdjęć? Wystawiają jak leci. Było tu sporo postów polskich producentów, gdzie nagle chińczyk zaczął wystawiać 5x taniej towar produkowany tylko w Polce, to co tam mogło się zgadzać w ofercie? Jeśli konto jest starsze i ma sporo opinii to jeszcze jakaś szansa na udane zakupy jest. Ale jeśli konto ma poniżej miesiąca to radzę unikać. Takie rosną i znikają szybciej niż grzyby po deszczu, a za miesiąc już mają kolejne nowe konta...
Jestem chińskim sprzedawcą.
Wydaje mi się, że ta cena jest bardzo dziwna i zwykle nie jest dużo tańsza.
Możesz mi powiedzieć, co to za przedmiot, pozwól mi spojrzeć na koszt zakupu w Chinach
Podałem ci link tej strony.Powiedz co o tym myślisz???
https://allegro.pl/oferta/materac-piankowy-90x200-visco-oasis-16073167374
Podałem ci jedną ze stron z tymi materacami,ale takich sprzedawców jest więcej mniej więcej w tej samej cenie tylko chińskie dane sprzedawcy się różnią.Powiedz co o tym myślisz???
你好,很可疑,他可能定错了价格。
To co wszyscy ustawili by złą cenę,przecież takich ofert jest więcej.
Niektórzy chińscy sprzedawcy kopiują Karty produktów innych osób za pomocą oprogramowania.
Mógł nie sprawdzić ceny po skopiowaniu karty produktu
To znaczy że to może być fałszywa strona czy jak??? Zaznaczam że takich stron jest więcej różnią się tylko dane sprzedawcy i różnica o parę groszy w cenie.Już sam niewiem co o tym myśleć,przecież nie może być tylu oszustów.Kiedyś też coś na takiej podobnej stronie kupiłem i przyszło nawet w deklarowanym czasie i nie było problemu.
nie. ta strona nie jest fałszywa. Ale jaki produkt dostaniesz i czy dostaniesz to już inna sprawa. widzę, że baaardzo chcęsz to kupić. Kupuj. Bo jak ktoś baaardzo chce to może wszystko 🙂
Sprawdż tylko adres do reklamacji/zwrotów czy na pewno znajduje się wPolsce. Chyba że chciałbyś zabulić kilkaset zł za przesyłkę
Jest to cena którą można zakceptować i ponieść ryzyko i chyba tak zrobię,bo nikt mi tu jasno nie powiedział co i jak i jaka jest prawda.
Może być przecież tak że polscy sprzedający zaopatrują się w takich miejscach w Chinach,a potem sprzedają to 3 razy drożej,a ja poprostu kupuję bezpośrednio z Chin.Przecież to jest ten sam materac i taka sama oferta tylko inny sprzedający.
这是一张床垫,又大又重。运费高于此价格
Co to za Chińskie krzaczki nie znam chińskiego????
rusz głową. jak przetłumaczyć z chińskiego?