Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W aukcji sprzedaży odkurzacza widnieje wpis "279,80 zł x 5 rat raty zero" lecz wchodząc do zakupu na allegro tego już nie ma. To jest oszustwo Allegro czy Allegro Pay?
Zapewne sa raty PayU i nie "zero", tak często jest.
W takim razie to jest oszustwo i szkoda"ze tak często jest". Powinni Allegro zamknąć.
@kwalery Czy możesz wskazać ofertę, o którą chodzi?
i...?
@kwalery Czy chcesz kupić tylko w tej ofercie? Co widzisz, kiedy wybierasz opcję płatności na raty?
Poniżej zrzut z dostępnymi opcjami w przypadku próby zakupu w tej ofercie:
Ani PayU ani Allegro Pay nie działa… Mam na allegro pay na ponad 4000 zl tzw niewykorzystanych środków i mimo to nie mogę zrobić żadnego zakupu...Poprostu Allegro zrobiło się zbyt "zadowolone z siebie" i nie zwraca uwagi na uczciwe zachowanie się wobec swoich klientów/uczestników.
Allegro do zamknięcia!!!
@kwalery Opisz dokładnie swój problem. Czy przy próbie wyboru wskazanych opcji płatności pojawia się jakiś komunikat? Czy problem występuje również kiedy korzystasz z innej przeglądarki?
Wybieram przedmiotu (odkurzacz) 5x0%, przenoszę do koszyka,naciskam kupuje i wybieram opcje płatności,dalwj RATY,a system przerzyca do wypełnienia wniosku. We wniosku "coś im się nie podoba" i wniosek odrzucony-nici z zakupu. Tyle. Allegro DO BANI !!!
@kwalery Jeśli bank odrzuca wniosek, nie jest to błąd po naszej stronie. W tej sytuacji nie pomożemy.
a dla czego są "nie wykorzystane środki" na allegro pay?
Mówiłem, że Allegro powinni zamknąć... 😞
Tak jak pisałem klikasz raty zero, przechodzi do PayU i wówczas widzisz wniosek i możliwości.https://allegro.pl/zobacz/ratyzero?bi_m=showoffer
Ani PayU ani Allegro Pay nie działa… Mam na allegro pay na ponad 4000 zl tzw niewykorzystanych środków i mimo to nie mogę zrobić żadnego zakupu...Poprostu Allegro zrobiło się zbyt "zadowolone z siebie" i nie zwraca uwagi na uczciwe zachowanie się wobec swoich klientów/uczestników.
Allegro do zamknięcia!!!