Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam przez kilka lat kupuje już poprzez allegro i przez ostatni czas paczki trafiają albo puste w środku albo skradzione mam założone dyskusje ze sprzedawcami co mnie oszukali allegro pomoc ma w nosie pomóc dla mnie byłam na policji i niestety dostałam odmowę na piśmie że nie przyjmują chwilowo zgłoszeń ze względu na setki tysięcy zgłoszeń tego typu spraw. Jeden allegro pomoc przyjał odmowę i dostałam zwrot kasy ale reszta pomocy z allegro nie przyjmują wniosków i zostałam z problemem sama!
@Luskadriverwoman Zapoznałam się z Twoją korespondencją z doradcami i przykro mi, ale nie mam nic więcej do dodania. Otrzymałaś pełne wyjaśnienie. Program Allegro Protect jest wewnętrznym programem firmy Allegro i aby z niego skorzystać, należy spełnić odpowiednie warunki. Nie mamy obowiązku rozpatrywać pozytywnie każdego zgłoszenia. Po dogłębnej weryfikacji nie możemy podjąć działań na podstawie przesłanych dokumentów i to jest nasze ostateczne stanowisko.
Na przyszłość proszę, abyś wysyłała wiadomości w kontynuacji zgłoszenia, ponieważ w ciągu miesiąca założyłaś 46 zgłoszeń, co wprowadza spore zamieszanie i utrudnia weryfikację takich zgłoszeń.
@w_kiwi proszę mi wytłumaczyć dlaczego sprzedający może w kulki lecieć to ja jestem poszkodowana serio sprzedawca ma prawo robić co chce z kupującym????? Ile razy zostawałam poszkodowana przy zakupach a żadnej pomocy tylko za każdym razem cios w serce ! I tylko leć na policję poleciałam i co???? Jedna przyznaje odmowę i dostaje zwrot a inni co macie gdzieś pomoce dla allegrowiczów taka jest prawda !
cyt : sprzedający może w kulki
jak rozumiem działasz zgodnie z przepisami, umiesz je stosować i podasz przepisy tutaj z tymi kulkami 🙂
@Luskadriverwoman Wydaje mi się że źle sobie wybierasz sprzedawców ,bez sprawdzenia opinii przed zakupem u nich . 20 lat na allegro kupuję i sprzedawcy nie lecą ze mną w kulki bo to ja decyduję od kogo kupuję a szukam jakiś cudownych okazji . Spróbuj kupować od firm z dobrą reputacją a problem się zmniejszy lub zniknie. Jako sprzedawca jestem częściej poszkodowany bo klienta wybrać sobie nie mogę i zdarza się że kupują też tacy co płacić nie maja zamiaru a kupowanie traktują jako zabawę.
@kolekcjoner608 Trochę nie tak to interpretujesz. To Allegro ma weryfikować sprzedawców, nie kupujący. Allegro nawet udaje że weryfikuje, tylko że stosuje jakieś swoje dziwne kryteria...
Kupujący ma kupować w ciemno i czuć się bezpiecznie. A jak jest każdy widzi.
Nie wiem czy wiecie, ale @Luskadriverwoman ma otwarte 46 zgłoszeń w ciągu miesiąca 😁, więc ma już wprawę😉
@KOGIEL_T Znaczy się profesjonalistka 😋