Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego po wpisaniu w wyszukiwarce danego przedmiotu, nie są wyświetlane wszystkie oferty?
Np wpisuję "Huion 24" (bez cudzysłów) i algorytm Allegro pokazuje mi listę z 5-6 ofertami. Mimo że wiem że jest znacznie więcej. Po wpisaniu "Huion", mam już kilkanaście ale nadal nie wszystkie, muszę ręcznie wchodzić na oferty sprzedającego, albo klikać na "klienci oglądali również" i dopiero wtedy mogę znaleźć więcej.
Zawsze miałem wyłączoną opcję łączenia ofert.
Zrozumiałbym jeszcze jakbym szukał przedmiotu który ma tysiące ofert i ponad 100 stron. Ale tabletów graficznych konkretnej marki raczej można policzyć kilkadziesiąt max.
@lukas40k reszta ofert jest schowana tutaj
Ale to nie jest rozwiązanie.
Tabletów jest 3 (w sumie4) rodzaje, zwykłe 22, 22 Plus i 22 Pro oraz 22 Pro 2019. Klikając na "porównanie" pokazuje mi tylko jeden konkretny typ.
Jak bym chciał jeden konkretny model wpisałbym w wyszukiwarkę ten konkretny model.
@lukas40k Dla kupujących, to złe rozwiązanie, dla sprzedających, to złe rozwiązanie, ale według Allegro, to najlepsze rozwiązanie😋
Mam tak samo kiedyś wpisując to czego szukam zostawałam zasypywana setkami ofert i wybierałam ci mi trzeba, teraz od 2 miesięcy pokazuje zaledwie kilka ofert i do tego drogo, kupowanie na allegro stało się uciążliwe, trzeba szukać na okrętke przez wyszukiwarkę google, strata czasu wolę pojechać i kupić stacjonarnie w sklepie, bo znalezienie czegoś na allegro po ostatnich zmianach tylko zniechęca kupującego.