Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na Allegro kupuję od 16 lat i pierwszy raz mi się przytrafiło coś takiego. Dokonałem zakupu na Allegro Lokalnie, wczoraj otrzymałem info że paczka czeka na odbiór w Paczkomacie, ALE do tej pory nigdzie nie otrzymałem kod odbioru: ani na Allegro, ani w aplikacji Inpost, ani na maila, ani smsem. Proszę o pomoc, bo nie wiem co robić. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@BennyK czy masz dostęp do numeru telefonu 507****73?
Jeśli to Twój aktualny numer, to zadzwoń proszę na infolinię InPost (tel. 722 444 000 lub 746 600 000), po potwierdzeniu, że to prawidłowy numer, Konsultant ponowi wysyłkę kodu odbioru.
Jeśli to nie jest Twój numer, to konieczny będzie kontakt z nadawcą przesyłki, aby przesłał dyspozycję udostępnienia kodu odbioru na inne dane niż te przypisane do paczki do InPost.
Dziękuję, skontaktowałem się z sprzedającym i on się skontaktuje z Inpost.
Proszę mi jeszcze tylko napisać, gdzie na Allegro Lokalnie znajdę moje danę do wysyłki, bo nie mogę znaleźć. Na "normalnym" Allegro wiem gdzie są tę danę.
@BennyK Dane sprawdzisz w zakładce Kupione, rozwijając szczegóły przy właściwym zamówieniu.
@nat_not chodziło mi o to gdzie na Allegro Lokalnie mogę sprawdzić I ZMIENIĆ danę do kolejnych wysyłek.
@BennyK Zamiany danych wprowadzasz w Allegro.
Ok, dziękuję.