Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam „pod nosem” dwa paczkomaty. Jeden jest (doslownie) pare metrow blizej ale to ten drugi jest bardziej wygodny dla mnie. Problem w tym ze allegro za wszelka cene wybiera mi ten „doslownie” najblizszy w linii prostej. Za kazdym razem jak kupuje to wybierany jest ten „najblizszy”. Czy nie mozna dodac funkcji czy cos zeby raz na zawsze ustalic paczkomat „domyslny” i juz?
@program22 Metodę dostawy dostosowujemy do adresu podawanego w polu "Dane odbiorcy przesyłki" zgodnie z Twoimi wcześniejszymi zakupami. Może się jednak zdarzyć, że preferowany automat jest wyłączony (ma awarię lub jest przepełniony). Wtedy wskazywany jest inny punkt.
Jeśli chciałbyś, by system działał inaczej, zachęcam do zamieszczenia sugestii na tym forum.
Tak ponowie tam temat. Pragne zaznaczyc ze wystarczy „przelaczyc” opcje z pqczkomatu do np boxu i potem znow na paczkomat i system sie resetuje i znow musze recznie zmieniac. A taka sytuacja sie czasem zdarza bo nie kazdy ma w opcjach paczkomaty
Jak wybierz inną to zostaje ostania, chyba że teraz jest inna- nie ma tej ostatniej.