Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem przekonana, że zaznaczyłam paczkomat InPost, tymczasem paczka pojawiła się w DHL. Jak to możliwe? W tym pierwszym paczka byłaby już na miejscu, DHL nadal ją wiezie (dostawa miała być dzisiaj).Czy przy kolejnych zakupach mam robić screeny, aby idowodnić jaki paczkomat wybieram?
@Teresa-T65 Podaj, proszę, numer zamówienia, o które chodzi.
ADOOZRQM39
@Teresa-T65 to nie jest numer zamówienia, tylko przesyłki😉
bd954f10-919c-11f0-8d2c-07b2a010202c
@Teresa-T65 kiedyś ,,szłem ,, koło ,,płota ,, ..pisało na nim d..pa , ,, byłem przekonany ,, , że jest prawdziwa i chciałem pogłaskać ..no ..i ,,se ,, drzazgę w palec wbiłem .
Niesamowite.
Witam.
Allegro, choć samo temu zaprzecza, faworyzuje od jakiegoś czasu pewnych przewoźników kosztem innych. Obecnie trwa rozprawa przed UOKiK z powództwa Inpost w tej sprawie.
I możesz mieć (przynajmniej połowicznie) rację twierdząc, że jesteś pewna, że wybrałaś coś innego niż ostatecznie widnieje w szczegółach zakupu.
Z mojego podwórka - zakup z piątku - po długich poszukiwaniach na mapce (bo czasem już inaczej się nie da) znalazłem dogodne dla mnie miejsce odbioru. W potwierdzeniu było wszystko ok, ale postanowiłem zmienić numer telefonu. Uczyniwszy to już chciałem zatwierdzić transakcję, ale wyskoczyła mi w podsumowaniu opłata za wysyłkę. Skonsternowany zacząłem przeglądać jeszcze raz i okazało się, że dokonując jakiejkolwiek zmiany wróciłem niejako do początku i do sugerowanego przez Allegro przewoźnika. Jestem niemal przekonany, że gdyby on też był nieodpłatny, to bym nie zauważył i zatwierdził. Podobnie było gdy przy wyborze płatności cofnąłem się by zaznaczyć "kupon".
Założę się, że moderacja odpowie, że przesyłka została skierowana w miejsce które to Ty zatwierdziłaś.
Z mojego doświadczenia wynika, że wybór przewoźnika musi być ostatnią czynnością jakiej się dokonuje, by nie została zmieniona, a przynajmniej tak jest w wersji przeglądarkowej. Jak to działa w aplikacji to się nie wypowiem, bo nie używam takowej.
Pozdrawiam. Marek
Okazuje się, że nie jestem odosobnionym przypadkiem. Ludzie pisali o tym już w lipcu.Taka sama sytuacja. Nadal czekam na paczkę , która miała być we wtorek...
@Teresa-T65 Poprosiłem odpowiedni dział o interwencję w sprawie Twojej przesyłki.
Co to zmieni? Obiecana na wtorek przesyłka pojawi się za pół godziny pod moim domem?
Jestem pod wrażeniem.Kolejny raz paczka jeździ po sortowniach.