Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupuję zawsze z dostawą przez paczkomaty inpost bo ta forma dostawy mi odpowiada. Co kilka dni zmieniacie za mnie dotychczasową formę dostawy na allegro one box mimo że tego nie chcę. Każdy zakup muszę dokładnie sprawdzać bo nigdy nie wiadomo kiedy znów za mnie zmienicie mimo że wolę InPost. Dlaczego tak nie lubicie inpostu że zniechęcacie ludzi do korzystania z ich usług? Z tego co widzę nie jestem jedynym który zgłasza wam że mu nie pasuje decydowanie za kogoś z jakiej formy dostawy chce korzystać. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KrzysztofMBZ sugerując operatora logistycznego bierzemy pod uwagę szereg danych na temat klienta i sprzedającego. Zależy nam, aby doświadczenie z Allegro było jak najlepsze. Chcemy rozwijać program Allegro Smart!, z korzyścią dla naszych klientów.
Zależy nam, aby doświadczenie z Allegro było jak najlepsze. Chcemy rozwijać program Allegro Smart!, z korzyścią dla naszych klientów.
I im bardziej na siłę pchacie ludziom te swoje kulawe dostawy, tym bardziej ich zniechęcacie do korzystania z nich.
Brawo Wy 👏
To przestańcie sugerować. Jak ludzie wam coś sugerują to macie to w .... głęboko. Skoro wybieram zawsze paczkomat inpost, to chyba oczywiste że allegro one box mnie nie interesuje? Taki inteligentny ten serwis a nie rozumie że skoro raz, drugi, dziesiąty zamiast sugerowanego allegro box wybieram inpost, to chyba to mi bardziej odpowiada, że musicie regularnie mnie męczyć tą upośledzoną metodą dostawy? Znikające paczki, paczki przemierzające Polskę wzdłuż i wszerz zanim trafią do klienta to wystarczający powód dla którego wielu osób to nie interesuje. Czy to zgodne z prawem że wybieracie za klienta metodę dostawy którą trzeba co jakiś czas poprawiać bo wciskacie na siłę ten syf? Przecież chyba mam (jeszcze) prawo wyboru? Dlaczego zniechęcacie ludzi do inpostu?
@KrzysztofMBZ sugerowanie to nie wybieranie więc prócz irytacji nie łamią prawa 😞
Zniechęcają bo Allegro One Box należy do Allegro więc wciskają swoje dostawy 😞
@KrzysztofMBZ poczekaj z rok to nawet nie zmienisz, będzie tak jak z kurierem że będą wybierać za Ciebie i będzie to głównie Allegro One Box 😄
To pożegnam się z allegro całkowicie. Już teraz zamawiam większość paczek gdzie indziej, odkąd połączyli oferty. Tak jak miesięcznie wydawałem kilka tys na allegro wcześniej, tak teraz max 500 zł. Tak mi pasują połączone oferty i bałagan w katalogu. Błędne oferty które zgłaszałem w październiku zeszłego roku nadal są w tych samych miejscach - tak działa system zgłaszania ofert i zainteresowanie obsługi bałaganem na allegro, mimo że niektóre zgłaszałem 3-4 razy - nikt się tym nie zainteresował. Skoro nie chcą pomocy i wolą tonąć, niech toną.