anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mój wpis został usunięty?

Agent555
#19 Nestor#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Czy umiecie tylko usuwać wpisy, odpowiedzi nie potraficie dać dlaczego to robicie

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

jeśli Twój wpis nie zgadza się "z linią partii" to usuwają

taka wolność słowa

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

zreszą kto Ci zezwolił na pisanie tego co myślisz?

REGULAMIN znakomicie zastępuje myślenie

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Już dwa wpisy zostały usunięte, ten też bedzie

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

bo piszesz to co myslisz, nie boisz się  /  jeszzce napiszesz co prawdziwego i co wtedy?

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

REGULAMIN "śfienta żecz"

nie podoba się? sio! precz!!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 odpowiem, ponieważ wiem, że może to być dla Ciebie ważne i nie chciałabym, aby było Ci przykro.
Twój pierwszy wpis został usunięty, ponieważ (jak sam powinieneś dobrze wiedzieć) mamy możliwość przywrócenia zakupów i pisanie, żeby osoba, która zgłosiła się z tym problemem pisała na Whatsappie, po czym pisanie w tej samej wiadomości, że teraz już tak nie przywracają nie jest w żaden sposób pomocne, ani dla osoby, która założyła wątek ani dla innych osób, które trafią na Twoją wypowiedź. 
Twój drugi wpis został usunięty, ponieważ zgodnie z Regulaminem
"[...] zabrania się  umieszczania Postów i Materiałów [...] których tematem są działania moderatorskie (tego rodzaju treści należy kierować drogą mailową na adres spolecznosc@allegro.pl)".  
Dlatego bardzo proszę, abyś swoje przyszłe uwagi na temat naszej pracy kierował na adres e-mail, ponieważ takie wiadomości będą usuwane (bo są niezgodne z regulaminem). 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

starling_shop
#14 Krzewiciel#

Towarzysz Gie... byłby dumny z tej cenzury

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  Chciałem coś sprostować, nie napisałem nic takiego że mam zastrzeżenia do waszej pracy moderatorek.

Jeśli odnioslas takie wrażenie że mam zastrzeżenia do waszej pracy jako moderatorek, nie mam. Mój wpis zupełnie innej sytuacji dotyczył.  Po prostu po pracy mam zły dzień 

Przepraszam jeśli pomyślałaś że to o was mideratorkach napisałem,

Jestescie tu żeby pomagać użytkownikom.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 dziękuję za Twoją wiadomość! To prawda, jesteśmy tu żeby pomagać i zależy nam na tej społeczności 😊Cieszę się, że wyjaśniliśmy tę sprawę. 
Przykro mi, że miałeś trudniejszy dzień, mam nadzieję, że miło spędzisz wieczór i poczujesz się lepiej. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów