Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Podczas licytacji przedmiotu jest jedna osoba licytująca . Minutę przed zaczynam licytować i nagle moja oferta jest przebita i tak co rusz . Jak sprawdzę na dole w zakładce osób licytujących to dlaczego moja data jest późniejsza o parę dni a jego nie i on wygrywa i ma nagle wyższą cenę gdzie ja go przebijałem podczas licytacji .
@wojolem Dzieje się tak dlatego, że licytujący określa swoje maksimum w licytacji, ale system licytuje za niego, ukazując nie to maksimum, tylko kwotę nieco wyższą od Twojej. Jeśli zalicytujesz na przykład 100 zł, a jego maksimum wynosi 500 zł, na aukcji widzisz tylko 100 + niewielką kwotę postąpienia. Data zawsze będzie wcześniejsza, ponieważ on zalicytował wcześniej. System będzie licytował za niego do momentu osiągnięcia jago ceny maksymalnej. Jeśli przebijesz tę cenę (jest ona ukryta) i on nie zalicytuje ponownie, wygrasz licytację; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/jak-dziala-licytacja-lDkng2xBKU3
Ktoś inny ma ustawionego "snajpera" który wspiera go w licytacji do kwoty jaką zadeklarował .Możesz go przebić tylko jak dasz wyższą kwotę od tej którą on ustawił jako swoje maksimum.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy jest jakaś opcja zobaczenia jaka jest maxymalna kwota innych?
@Client:104112560 a co to by była wtedy za licytacja 😄
@Client:104112560 Nie.