Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem od Sklepu Allegro wkrętarki : kilkadziesiąt sztuk
Ze względu na Smarta płaciłem za każdą osobno i każdą sztukę zamawiałem w oddzielnej przesyłce - bo taką miałem OCHOTĘ ( gdyby ktoś chciał na ten temat dyskutować ) A tak serio bo Wkrętarki szły do dalszej odsprzedaży - więc tak jakby gratis miałem już towar zapakowany w ładne kartony.
STRASZNIE ALLEGRO SIĘ OTO Sra...o - ale to mój wybór.
Po jakimś miesiącu Allegro znowu wystawiło te same wkrętarki - więc znowu zamówiłem . Niestety kilka sztuk przyszło ROZPAKOWANYCH - więc z miejsca zorientowałem się że są to zwroty konsumencie z pierwszego rzutu.
Założyłem Dyskusje - i dogadałem się na rabat 20% *** którego nigdy nie otrzymałem , pomimo że propozycja wyszła od Allegro. Jak zobaczyli że chodzi o kilka sztuk to kazali odesłać towar ( w celu weryfikacji )
Punkt jest taki że ABSOLUTNIE świadomie wysyłają zwroty konsumenckie - jako NOWY towar . Liczą na głupotę kupujących.
Przy trzecim żucie tego towaru - allegro zmieniło OPIS i wtedy zorientowałem się że wszystkie wcześniejsze aukcje zawierały błędy w opisie - założyłem dyskusje w tej sprawie i **piiip** ! Allegro zablokowało mi konto z powodu : działania na niekorzyść innego sprzedającego ... ROZUMIECIE !!! Tak zablokowało że nie mam dostępu do niczego : nie mogę nawet wystawić NEGATYWA . A na dodatek wykasowało wszystkie moje aukcje - całą ich treść , opisy i zdjęcia .... wszystko DO ZERA ! Tak działa Allegro ! PATOLOGIA !
Na wszystkie te dyskusje - allegro odpowiada szablonowo , w ogóle nie czytając treści . Dyskutuje się tam z Automatem. *** który powtarza w kółko ... proszę odesłać zakupiony przedmiot ...
Może msniezek nam wyjaśni ?
a mnie to jakoś specjalnie nie dziwi. Łatwo jest stawiać wysokie wymagania innym, a samemu nisko latać.
śmieszne jest to że Allegro prowadząc Sklep Allegro jest SĘDZIĄ we własnej sprawie ! A to już patologia.
*a przypomniałem sobie ze kilka razy jak coś zamawiałem z promocji Allegro Sklep to po tygodniu odsyłali kasę bez słowa przepraszam . Jak żądałem wyjaśnień to pisali ze to problemy logistyczne ... ale aukcja dalej wisiała i sprzedaż rosła ! Takie WAŁY !
Drodzy koledzy SPRZEDAWCY 😉
Proszę pomóżcie mi zrozumieć zdanie zawarte w opisie przedmiotu z aukcji.
TREŚĆ zadania :
*** Wiertarko-wkrętarka zasilana jest akumulatorowo. Wskaźnik poziomu naładowania urządzenia umożliwia monitorowanie stanu jego ładowania. ***
* chodzi w " Wskaźnik " - co to jest i gdzie on się znajduję ? Jak można zrozumieć ten opis ???
W czasie dyskusji powiem napisze jak to rozumie Sklep Allegro. Chce najpierw poznać niezależne zdanie innych Allegrowiczów.
Poniżej link do aukcji żeby nie było że to wycięte z kontekstu :
@unEXPECT Dla mnie wskaźnik poziomu naładowania ma wskazywać poziom naładowania. Jak w telefonie. Zamiast liczby % może byś wskaźnik w postaci np. paska wskazującego lub kreseczek, jak w starych telefonach.
@unEXPECT ja to rozumiem tak, że jest jakiś wskaźnik/ekran, który pokazuje poziom naładowania baterii, czy to w formie procentowej, ale pewnie prędzej kreseczek, które znikają jak bateria słabnie.
* nie uwierzycie jak to widzi Allegro - ale poczekam na dalsze opinie .
@unEXPECT Dawaj. Już wszyscy śpią.
@unEXPECT ja to rozumiem tak , że w ładowarce są jakieś lampki i jak chcesz sprawdzić poziom naładowania akumulatora , to możesz wyjąć go z wkrętarki , włożyć do ładowarki i wtedy zobaczysz , czy jest naładowany . a co allegro napisało ?
Client:98572120 - jak włożysz akumulator do ładowarki to nic nie zobaczysz . Jest tam dioda ZIELONA która świeci się jak tylko podłączysz ładowarkę do prądu.
A dioda CZERWONA świeci się kiedy wepniesz akumulator i gaśnie po jego naładowaniu. - Ale w żaden sposób nie pokazuje ona ile jest prądu , jak długo będzie ładować ... NIC .
Nie tylko Allegro sprzedaje towar ze zwrotów jako nowy, duże sieciowe elektromarkety też tak robią.
miłej lektury
opis produktu
https://einhell.pl/produkt/th-cd-12-2-li-wiertarko-wkretarka/
instrukcja użytkowania
https://einhell.pl/instrukcje/download.php?file=4513660
ja tam nie widzę wskaźnika naładowania
ale - Sklep Allegro widzi !
uparcie twierdzi że taki wskaźnik tam jest . Poprosili tylko bym odesłał 40 szt wkrętarek to oni mi powiedzą jak to działa 😉
***czyli może zwrócą KASĘ i powiedzą że powstały NIEOCZEKIWANE OKOLICZNOŚCI ltp...
@unEXPECT a może opis wskazuje na diody w ładowarce, jest tam wskaźnik naładowania, zielona i czerwona dioda, ja mam wkrętarkę która w ładowarce nie posiada żadnego wskaźnika i nigdy nie wiem czy jest naładowany akumulator 😞
Daje do myślenia ale nie jest jednoznacznie gdzie ten wskaźnik jest i w jakiej formie 😄
Jest to wskaźnik naładowanie a nie ile zostało baterii w urządzeniu 🙂
Pewnie klienci którzy kupili u niego zaczęli zwracać i chłop ma problem co z 40 wkrętarkami zrobić
@Client:44052296 Tak, zapewne ktoś z kupujących się doczepił do tego, ale wskaźnika nie ma tak jest w instrukcji sprzętu. Nie zmienia to faktu że Alle nie może tak traktować swoich "klientów".