anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie da się kliknąć KUPUJĘ I PŁACĘ w allegro

Client:105554685
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Od pewnego czasu mam problem ze zrobieniem zakupu na allegro. Po wybraniu danego towaru klikam KUP TERAZ i nie mogę wykonać kolejnego kroku. Nie można wybrać opcji dostawy ani kliknąć KUPUJĘ I PŁACĘ. Nic nie pomogło użycie trybu incognito, podobnie jak wyczyszczenie przeglądarki z cookies i pamięci podręcznej, ani użycie innej przeglądarki. Nie pomogło też użycie innego urządzenia (innego smartfona). Jestem zalogo numerem telefonu. Korzystam ze smartfona HUAWEI y5 system operacyjny android 9 Przeglądarka chrome wersja 103.0.5060.129. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @ko_alka @mr_oma 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105554685 korzystasz z aplikacji Allegro czy z Allegro w przeglądarce na telefonie? 
Jeśli z aplikacji to sprawdź proszę czy masz ją zaktualizowaną. 
Czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutów ekranu (lub nagrania ekranu) pokazujących jakie po kolei wykonujesz kroki? Takie nagranie lub zrzuty są niezbędne do zgłoszenia problemu do działu technicznego.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:105554685
#7 Wielbiciel#

Korzystam z Allegro w przeglądarce na telefonie. Mam takie głupie pytanie. Czy te zrzuty ekranu będą widoczne dla wszystkich? Będzie tam moje nazwisko i adres i nie chciałabym, żeby te dane były widoczne. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:105554685 wyślij na maila spolecznosc@allegro.pl tylko powołaj się na ten post 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:105554685 Cześć. 🙂 Możesz postąpić zgodnie z informacją od @kostas11 i przesłać nam zrzuty ekranu na spolecznosc@allegro.pl lub zamazać swoje dane na zrzucie i wstawić je tutaj, na Gadane.  

oznacz moderatorów