anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie da się wybrać awatara?

domkar04
#14 Krzewiciel#

awatar.png

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

pinsplash
#21 Demiurg#

@domkar04 Masz na Gadane 13 rangę : Ambasador. Można to zrobić od 15tej rangi - Entuzjasta.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@pinsplash a to nie dotyczyło jedynie możliwości wgrywania własnych awatarów? bo przysięgam że od zawsze była lista awatarów do wyboru, no chyba że ja jakiś haker jestem 😛

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@domkar04 Prawda, nie da się tych "dedykowanych" , zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@domkar04 @LEW433 Rzeczywiście nie ma opcji zmiany awatara, więc dzięki bardzo za sygnał. Już do sprawdzamy 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@_HolaOla_ teraz też tak coś średnio 😛

domkar04_0-1660423246424.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@domkar04 własny awatar (grafikę lub zdjęcie) można wgrać od 15 rangi. Dlatego nie możesz załadować własnego zdjęcia. Czy nie możesz wybrać innego awatara z dostępnych na powyższym zdjęciu? Powinno wystarczyć kliknięcie na wybrany nowy awatar, a grafika powinna się zaktualizować. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@la_nika sprawa dotyczy oczywiście tych domyślnych awatarów. I nie mówię, że nie działa, tylko wcześniej te obrazki nie były takie wielkie, więc zgłaszam, bo to może błąd jakiś 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@domkar04 acha! Już rozumiem, dziękuję Ci bardzo! Faktycznie, gdy to sprawdzałam po Twojej pierwszej wiadomości wydawały mi się duże (sprawdzałam to na telefonie) ale po wybraniu tego, który Ci się podoba jest już standardowych rozmiarów. 
Teraz sprawdziłam jeszcze raz w przeglądarce na komputerze i wszystko wygląda poprawnie:

la_nika_0-1660485659480.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@la_nika u mnie co prawda dalej są cały czas duże, ale nie ma co o to robić już problemu, przynajmniej można im się lepiej przyjrzeć 😛

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika  A ja przy okazji zauważyłem całkiem inny problem. W zakładce Ustawienia>Awatary > Z moich albumów  nazbierało sie trochę śmieci. Chcę usunąć przynajmniej niektóre, ale nigdzie nie widzę takiej opcji.

Jak to pousuwać?

ps.  ikony w zakładce Awatary są wielkie w dwóch pionowych kolumnach. Komputer, Firefox.

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@br. u mnie to samo na chrome

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@br. wracam z odpowiedzią, gdy wejdziesz w Albumy przez ten link (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/media/gallerypage/user-id/XX)  będziesz mógł usunąć zapisane zdjęcia. Jako XX podaj proszę swoje ID z Gadane (2148). Zdjęcia wgrane w społeczności będą w części "Publiczne" po najechaniu myszką na zdjęcie powinien pojawić się krzyżyk, po potwierdzeniu usunięcia zdjęcie powinno zniknąć. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika  Dzięki wielkie, pozamiatałem trochę 😁

Muszę sobie ten adres w ramki na przyszłość oprawić

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

nie wiem jaki cel miało zedytowanie tytułu dodając jedynie znak zapytania i zamieniając małą literę na wielką

oznacz moderatorów