Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna.
Z każdą aktualizacją allego robi coraz większy syf. Znalezienie czegokolwiek teraz to już wyższa sztuka jazdy. Już nie da się korzystać z tego sklepu.
Chore...... Najczęsciej używana przezemnie opcja. Przywrócić bezwzględnie !!!!!!
Odklejka, albo kazali ci tak napisać...
Bzdury. Nie wszystkie cechy a tym samym słowa kluczowe można umieścić w opisie. Cechy szczegółowe, dodatkowe oznaczenia, Słowa klucze związane były ważne dla wielu sprzedawców. Generalnie to bardzo przykre, że problem z serwerami czy przeciążanie systemu jest przerzucane cichaczem na użytkowników. Mam w powiadomieniach wiele haseł " szukaj w opisach" bo po prostu inaczej się nie da! Szok!!!!
rozumiem, ze jest to decyzja ostateczna i nie zamierzacie wprowadzac ponownie? Pytam, bo nie wiem czy juz coraz szybciej przesiadac sie gdzies indziej?
Boże, ależ brednie. Niech sobie Pani (??) spróbuje wyszukać na przykład zasilacz do syntezatora albo laptopa. Sprzedawcy zazwyczaj publikują pełną listę modeli kompatybilnych właśnie w TREŚCI aukcji. Dodam, że jeśli kupi się omyłkowo model niekompatybilny, właśnie z powodu braku wyszukiwania w treści aukcji, to w najlepszym przypadku dostanie się niepasującą wtyczkę, a w najgorszym - sfajczy się sprzęt.
Spełniała gdyż i kompletność i rzetelność uzupełniania parametrów jest daleka od ideału nie mówiąc już o błędnym podpisaniu ofert pod inne produkty.
Kolejną rzeczą jest intuicyjność wyszukiwania teraz zamiast wyszukania rodzaj produktu i interesujący nas atrybut MUSIMY wyszukać produkt, przejść do jak najwęższej kategorii aby pojawił się ten atrybut znaleźć go pod nazwą jaka ktoś zdecydował i modlić się że oferty były prawidłowo wypełnione.
Druga rzecz nawet jeśli wierzyłbym że to niewielki procent używa. To jednak jest używane więc zamiast na ślepo usuwać funkcje może warto się zastanowić nad tym dlaczego są używane i przez kogo.
Kolejny krok we wciskaniu nam rzeczy których nie chcemy. Kolejny krok który odsuwa mnie jako kupującego od najpierw sprawdzania allegro.
Bez tej opcji nic nie można znaleźć. Spróbuj znaleźć jakiś winyl tłoczony w USA ( jest to w opisie ). G*wno. Nic nie znajdziesz.
@bgprojekt No bez przesady z tym narzekaniem. To, to akurat znajdziesz bez problemu na trzynastu stronach; do wyboru, do koloru. 🤣
To proszę znaleźć korzystając z wykastrowanych opcji wyszukiwania (bez opcji szukania w opisach), kalkulator naukowy mający możliwość rysowania wykresów funkcji.
niech się wypowie jakiś inny moderator i uzasadni to jakoś sensownie, bo ta moderatorka nie kuma
@boismortier nie otrzymasz sensownej odpowiedzi , zwykle zasłaniają się owianą tajemnicą
,, decyzją biznesową ,,
@boismortier Wypowiedział się już szef moderacji w innym poscie.
...lub przekaże do odpowiedniego działu. Dział nazywa się Amba Fatima.
Przyjemność robienia zakupów tu to już historia . Teraz tylko "wybrani" będą mogli handlować i tylko ich produkty będą podsuwane w wyższych cenach i nie zawsze w odpowiedniej jakości.
Jakaś stażystka...
Innymi słowy: czy jest tam jakiś nie milenials na pokładzie?
@boismortier Znowu nie ma nie ma? Jak nie ma, jak jest Nie ma?
Ale żarty😉 na bok. Tej opcji nie ma, tak jak wielu innych potrzebnych. To i użytkowników zapewne coraz bardziej "nie ma". Też mnie ciekawi ten "niewielki procent" (w którym i ja się mieszczę).
@boismortier Opcja „szukaj też w opisach ofert” jest funkcją, którą udostępniliśmy w przeszłości, gdy nasza wyszukiwarka nie uwzględniała jeszcze wszystkich parametrów.
Aktualnie wyszukiwarka Allegro automatycznie przeszukuje oferty uwzględniając: parametry, tytuły, kategorie, słowa kluczowe.
@N_Nitka28 "Bardzo dobrze, ale nie na temat" - jak mawiała moja pani od polskiego.
"Aktualnie wyszukiwarka Allegro automatycznie przeszukuje oferty uwzględniając: parametry, tytuły, kategorie, słowa kluczowe" - ale nie przeszukuje opisów, a o tym jest ten wątek 🐭