Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna.
racja zwykłe pitolenie a czemu allegro nie słucha a dlatego że wiekszość wyszukiwań ma teraz takie proporcje :
Grupowanie ofert to jest w ogole patologia jeśli chodzi o opinie użytkowników.
Masz Przedmiot A, który jest kiepski.
Masz Przedmiot B, który jest dobry.
W obu aukcjach te same opinie. Nie podobne. TE SAME z tymi samymi zdjęciami. Bo grupowanie.
" dobra funkcja ale powinna być jako opcja, a nie przymus, "
- długo i ciężko pracowali na to abyś nie miał wyboru i aby to był przymus. To taki mentalny korporacyjny totalitaryzm.
@kolekcjoner608: "Wygląda na to że serwis sam lepiej wie co klientowi jest potrzebne i od kogo ma to nabyć . "
Brawo! Zwąchali, że środki z reklam i prowizji są niczym w stosunku do przejęcia kontroli nad tym co użytkownik kupuje i kto sprzedaje... i tu są te GIGANTYCZNE PIENIĄDZE o których pisałem... - oczywiście zaufanie tysięcy drobnych sprzedających i milionów klientów do serwisu zanurkowało, ale oni postanowili wziąć to na klatę licząc na to, że to świństwo jak usunięcie kluczowej opcji "szukaj w opisie" w dłuższym okresie się im OPŁACI i że jako monopolista który zdominował rynek w polskim internecie wszystko mu wolno.
Z zaufaniem jednak jest tak, że raz utracone baaaaaaardzo trudno odzyskać tylko oni jeszcze o tym nie wiedzą.
To samo pomyślałem. Typowa odpowiedź wygenerowana przez AI. Żenada trochę.
Ja też pracuję w firmie, gdzie muszę od czasu do czasu słuchać skarg i zażaleń od Klientów. I często te zażalenia są nieuprzejme, nierzeczowe albo zwyczajnie głupie. Ale zawsze staram się udzielić odpowiedzi rzetelnie i na temat. A nie na odp*****.
Wiecie co mi sie wydaje? Zaznaczenie opcji szukanie w opisach to byla jedyna droga, zeby wrocic do starego widoku ofert. Byc moze nie umieli go odlaczyc po uzyciu tej opcji, wiec poszli na latwizne zeby sie szybko pozbyc problemu (bo termin cisnal). Po prostu wylali dziecko z kapiela, a wszelkie tlumaczenia ze malo kto uzywal, to mydlenie oczu dla zakrycia ich niekompetencji.
Nigdy do niczego sie nie przyznawaj! Jak cie zlapia za reke, to mow ze to nie twoja reka.
Noo jeżeli faktycznie przy zaznaczeniu tej opcji można było wrócić do starego widoku i nie umieli tego odłączyć/nie zdążyli, to już wszystko jasne. Wyświetlanie połączonych ofert jest priorytetem, bo przynosi największą kasę, reszta się nie liczy.
No ale w takim razie jest jeszcze szansa, że ta opcja wróci, jak im się uda inaczej rozwiązać ten problem (co dla mnie jednak niewiele zmienia, bo gorzej mi utrudnia korzystanie połączenie ofert).
Szukam gier retro lub akcesoriów do starszych konsol i bez tej opcji nie da się odszukać większości interesujących mnie produktów. Na początku myślałem, ze to jakieś prace konserwacyjne... Jeśli ma to zostać na stałe to zabrali podstawową funkcjonalność tego serwisu.
Oni doskonale o tym wiedzą, ale mają to w nosie. To jest tylko forum, do nikogo te głosy oburzenia nie docierają. Ktoś wziął grubą kasę za zmiany na stronie i teraz do błędu się nie przyzna. Moderatorzy wklejają gotowe formułki, tutaj czy w opiniach na sklepie play typu "wierzymy że przekonasz się do nowego widoku, innego sposobu wyszukiwania" bla bla bla "będzie pan zadowolony".