Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie nie moge dokonac zakupu na allegro poniewaz nie moge zaplacic z konta .
@Client:34775364 Opisz dokładnie co się dzieje, kiedy próbujesz opłacić zamówienie.
Dokonuje zakupu daje kupuje i place i wtedy mam blokade ,nie moge zaplacic nie pokazuje sie zaden bank .Dzwonilem do swojego banku i otrzymalem wiadomosc ze u nich jest wszystko dobrze ze oni nie blokuja .
@Client:34775364 Nie pokazuje się żadna forma płatności?
Mam ten sam problem, kiedy zaloguje się na str banku żeby opłacić przelewem w miejscu z którego konta ma być przelew zrobiony wyskakuje napisz ,, nie posiadasz odpowiednich produktów" dodam że pieniądze są na koncie.
@michal1468 Czy możesz pokazać mi zdjęcie lub zrzut swojego ekranu z tym komunikatem?
@Client:34775364 Masz ten przedmiot w zakładce Kupione? Jeśli tak, zaznacz go i kliknij na dole Płacę. Jeżeli nie masz przedmiotu w Kupionych, wyczyść lub zmień przeglądarkę i kup ponownie.
Klikalem na ten produkt i nie moge kupic blokada calkowita .
@Client:34775364 Którą metodę płatności wybierasz? Jeśli jest taka możliwość, zrób proszę zdjęcie lub zrzut swojego ekranu i dołącz go tutaj. Postaramy się pomóc, ale poprosimy o więcej szczegółów opisujących Twój problem.
@Client:34775364 a nie kupujesz przypadkiem na lokalnie ogłoszenie ?
Jak zwykłe allegro zaznaczyłeś odpowiednią płatność szybki przelew ?
A może sprzedajacy ma tylko pobranie ?
Metody platnosci ma wszystkie .Nie jest to lokalne ogloszenie tylko na Allegro .Nie zaznaczylem innej opcji tylko kupuje i place .
Wiem ze to jest rozwiazanie ale u mnie to nie dziala jestem totalnie zablokowany .???????