Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do tej pory placilem karta VISA i wszystko bylo ok. Od kulku dni przy zakupach pokazuje mi sie tylko obcja zaplaty przez bank - jest to strasznie upierdliwe!
Mam dwa pytania:
1) Nie mozna juz placic karta?
2) Gdzie znajde ustawienia zwiazane z platnoscia za zakupy?
Dzień dobry, Dziś taka sama sytuacja jak opisane wyżej - brak możliwości płacenia kartą (spraedzałam z dwóhc kont i u różnych sprzedawców) - czy to błąd techniczny?
tez mam problem z płatnością kartą - płaciłam rano przed 8 i wszystko poszło elegancko. Teraz ok 10 nie ma w ogóle możliwości zapłaty zapisaną kartą!! wygląda na błąd/awarię!!! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
sprawdzałem w kilkunastu kategoriach/przedmiotach i nigdzie nie mogę zapłacić kartą!!
ile to potrwa?? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
Wiem, że temat jest stary ale znowu są problemy z płatnością kartą płatniczą.
Kręcą się trzy kółeczka i nawet jak wpiszę dane to cały czas się kręcą i nie można zaakceptować karty.
@Robi2004, spróbuj wyczyścić przeglądarkę, zmienić ją oraz wypróbuj tryb incognito. 🙂
Dziękuję za odzew,
W oknie incognito jest podobna sytuacja. Myślę, że to jest wina na koncie Allegro ponieważ z innego komputera próbowałem użyć karty i jest podobna sytuacja. Przeglądarkę zrestartowałem i też nic z tego.
@Robi2004, czy możesz tu załączyć zrzut ekranu z całym oknem przeglądarki, na którym widać ten problem?
I tak cały czas mieli te kółeczka
@Robi2004, nie udało nam się powtórzyć tej sytuacji. Dlatego muszę poprosić Cię o więcej danych. Zamieść, proszę, zrzut ekranu z włączoną konsolą. Zrzut powinien być wykonany po przejściu do zakładki sieć, od początku korzystania ze strony. Jeśli pojawi się jakaś pozycja na czerwono, rozwiń szczegóły i zrób wtedy zrzut ekranu.
Nie znam się na tym, ale czy o to chodzi?