Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy zniesiono takową wyszukiwarkę? Jeszcze przedwczoraj miałem taką możliwość.
Dziękuję za podpowiedzi
Pozdrawiam
komad
Dzień dobry 🙂 Taka możliwość (opcja wyszukiwarki po marce, modelu i typie) znajduje się nad listą ofert "Szukaj części według pojazdu".
Dzień dobry
Owszem, takie wyszukiwanie miałem jeszcze do przedwczoraj, ale teraz nie mam takiej możliwości.
Zamieściłbym screen, ale nie widzę też załącznika?
?
Bo Allegro namieszało i już się nie da.
Też tak masz u siebie?
Witam,
Od kilku tygodni mam dokładnie ten sam problem, że nie wyświetla się wyszukiwarka po konkretnym modelu samochodu. Masakra żeby teraz coś ogarnąć... Co ciekawe na innym komputerze, który mam dostepny w pracy wszystko działa bez problemu? Więc nie wiem na czym ma polegac ten genialny test Allegro, skoro na jednych komputerach działą, a na innych nie???
Czy zostanie to naprawione???
Teraz nawet wycieraczek nie da się kupić. masakra.
Pewnie znowu coś udoskonalili dla dobra kupujących i sprzedających. Tu już nawet błędów ludzie nie zgłaszają, bo zazwyczaj okazuje się, że to celowe zmiany. Pewnie ze 3/4 negatywów wynika z ustawień allegro: błędne komunikaty, zmuszanie sprzedających do udostępniania najgorszych kurierów, błędy katalogowe itp. A potem zawsze odpowiedzialność spada na sprzedawcę. I słynne "kupujący ma prawo do subiektywnej opinii". Szkoda, że ta opinia dotyczy tej strony transakcji co nawet w ofercie wszystkich ważnych informacji nie może podać, bo zdejmą... A nie ma dodatkowych odnośnie kurierów i samego ALLEGRO.
Witam u mnie też zniknęła wyszukiwarka. Czy udało się rozwiązać problem. Pozdrawiam
@komad @norekn @AnnaG-Antyki @LEW433
Zgłoszona sytuacja nie jest błędem. Jest efektem prowadzonego obecnie testu. Chcemy potwierdzić, że obecność tego filtra w wybranych kategoriach ma uzasadnienie, dlatego dziękuję za Waszą reakcję.
Zgłoszona sytuacja nie jest błędem. Jest efektem prowadzonego obecnie testu. Chcemy potwierdzić, że obecność tego filtra w wybranych kategoriach ma uzasadnienie,
szkoda tylko że Allegro te tzw, testy prowadzi i "nigdy" nie słucha naszych rad.
No i miałam racje. Doszło do tego, ze nawet błędów nie ma sensu zgłaszać, bo celowo wszystko niszczą...
To wychodzi na to że kupię 50 filtrów do samochodu bez wyszukiwarki a po dobraniu właściwego oddam 49
Warunek, że cena filtra będzie min. 45 PLN, wtedy darmowy zwrotny Smart:)
Takie testy że sprzedaż części spadnie. szybciej pójde do sklepu stacionarnego i kupie w 2 min niż mam szukać w na jednej stronie nr seryjnych, na nastepnej zamienników, i po godzinie na allegro znajde to co mnie interesuje super ulepszyli.
Brak tego filtra spowodował, że aby znaleźć odpowiedni numer części, jestem zmuszony wchodzić na Ucando i tam szukać, potem wklejam to do Allegro i wreszcie mogę dokonać zakupu. Wcześniej wpisywałem model auta i wszystko pięknie mi się pokazywało.
Czy nowa opcja wyszukiwania według marki samochodu to nieudana wersja testowa . I czy jest możliwość powrotu do poprzedniej wersji która działała.