Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dla czego Allegro manipuluje ocenami produktów ??
Ciekawi mnie dla czego Allegro wprowadziło algorytm oszukujący potencjalnych kupujących. Nie mogę inaczej nazwać tej sytuacji jak oszustwo...
Co do ocen produktu to pewnie wina produktyzacji i błędnie podpiętych ofert. Taką ocenę możesz zgłosić jako niewłaściwa obok danej oceny powinny być trzy kropki lub link zgłoś naruszenie
My na razie nie widzimy tego obrazka musi go zatwierdzić moderator ,napisz o co chodzi.
@MaTyS1 Podaj mi proszę link do produktu, którego dotyczy ten zrzut. Sprawdzimy tę sytuację.
ja tu widzę ocenę, która bardziej pasuje do sprzedawcy niż do produktu. To jak sprzedawca potraktował produkt nie ma nic wspólnego z jakością produktu...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ - kolejny przykład jaka ta wasza produktyzacja jest mądra i wspaniała.
Produktyzacja wprowadziła chaos którego nie da się raczej opanować .Bardziej czytelne i zrozumiałe były zasady z przed tych udoskonaleń.
Niestety w tym przypadku na jakosc produktu bezpośrednio wpływa sposób w jaki sprzedawca i producent go traktuje. Więc niestarannie przechowywany i nieprzemyślanie wysyłany staje się kiepskim produktem. I tak został oceniony.
@MaTyS1 A jaki to był olej ?? Jadalny? silnikowy? przekładniowy ?
Poza tym niestety system allegro mocno promuje szybkie wysyłki zakupów. Przy braku szybkiej wysyłki sprzedawcy "lecą" statystyki wiec jeśli produkt ma nie jechac przez weekend to najlepiej zakupy zrobić w poniedziałek lub wtorek. Przy zakupie w czwartek wieczorem lub w piątek rano 90% sprzedawców zrobi wysyłke w piątek.