anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego ocena z 2 gwiazdkami nie jest widoczna w opiniach o produkcie?

MaTyS1
#7 Wielbiciel#

Dla czego Allegro manipuluje ocenami produktów ??

Ciekawi mnie dla czego Allegro wprowadziło algorytm oszukujący potencjalnych kupujących. Nie mogę inaczej nazwać tej sytuacji jak oszustwo...

Screenshot_20210821-212257_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg#

Co do ocen produktu to pewnie wina produktyzacji i błędnie podpiętych ofert. Taką ocenę możesz zgłosić jako niewłaściwa obok danej oceny powinny być trzy kropki lub link zgłoś naruszenie

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

My na razie nie widzimy tego obrazka musi go zatwierdzić moderator ,napisz o co chodzi.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@MaTyS1 Podaj mi proszę link do produktu, którego dotyczy ten zrzut. Sprawdzimy tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PromykSB
#11 Animator#

ja tu widzę ocenę, która bardziej pasuje do sprzedawcy niż do produktu. To jak sprzedawca potraktował produkt nie ma nic wspólnego z jakością produktu...

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  - kolejny przykład jaka ta wasza produktyzacja jest mądra i wspaniała. 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Produktyzacja wprowadziła chaos którego nie da się raczej opanować .Bardziej czytelne i zrozumiałe były zasady z przed tych udoskonaleń.

oznacz moderatorów

MaTyS1
#7 Wielbiciel#

Niestety w tym przypadku na jakosc produktu bezpośrednio wpływa sposób w jaki sprzedawca i producent go traktuje. Więc niestarannie przechowywany  i nieprzemyślanie wysyłany staje się kiepskim produktem. I tak został oceniony. 

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@MaTyS1  A jaki to był olej ?? Jadalny? silnikowy? przekładniowy ?

Poza tym niestety system allegro mocno promuje szybkie wysyłki zakupów. Przy braku szybkiej wysyłki sprzedawcy "lecą" statystyki wiec jeśli produkt ma nie jechac przez weekend to najlepiej zakupy zrobić w poniedziałek lub wtorek. Przy zakupie w czwartek wieczorem lub w piątek rano 90% sprzedawców zrobi wysyłke w piątek. 

oznacz moderatorów