anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego otrzymałam sms z informacją o zaległościach w spłacie Rozliczeń z Allegro?

Client:49345292
#7 Wielbiciel#

Witam. Dzisiaj dostalam wiadomości ze zalegam z wplata, tylko ze na moim allegro koncie nic nie ma. A ja zawsze place w terminie. Screenshot_20220412-171604_Messages.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Obrazka na razie nie widzimy ,muszą zatwierdzić moderatorzy .Zawsze można samemu sprawdzić czy jest coś do dopłaty wchodząc na swoją stronę na allegro i zobaczyć historię swoich operacji.Zanim nie będziesz pewna ,wstrzymaj się z opłatą bo może być to próba wyłudzenia danych i dobrania się do twojego konta.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:49345292 To oszustwo, Allegro nie wysyła takich sms-ów. Nie wchodź na podany link, nic nie klikaj, nie podawaj żadnych danych i nie próbuj płacić. No chyba, że masz za dużo kasy na koncie, ale znam lepsze sposoby ich wydania. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:49345292 Cześć. Nie klikaj proszę w żadne linki nieznanego pochodzenia. Na Twoim koncie nie ma takiego zadłużenia - możesz to sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro. Najlepiej usuń tego SMSa

oznacz moderatorów