Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zaznaczyłem Chcę otrzymać fakturę przy zakupie, i są tam dane firmowe wypisane! a sprzedający ich nie widzą i wypisują dane odbiorcy i ani nipu nie napiszą, więdz halo allegro naprawcie to bo coś wam albo mi coś nie działa!
ta opcja Chcę otrzymać fakturę, chyba wam nie działa
A jakie masz dane do FV na swoim koncie? Jak zaznaczasz FV to tam masz możliwość wpisania danych do FV.
@Client:47836768 były już takie przypadki, podaj numer zamówienia to @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zerkną co gdzie problem 🙂
NUMER ZAMÓWIENIA
pamiętam że kiedyś nie miałem z tym problemu, a teraz sprzedający nie widzą moich danych firmy, tylko dane moje mają, no i ani korekty mi nie chcą zrobić. a przy zrealizowanej transakcji ja chyba noty korygującej nie mogę.
Możesz ale nie możesz zmienić nabywcy z jednego na drugiego tylko swoje dane- nazwisko adres itp
dobra teraz mi ta opcja Chcę otrzymać fakturę znikła całkowicie przy zakupie, czyli jak coś nie działa to to usuwacie fajnie świetnie beznadziejnie!! jak to tak pójdzie to **piiip** przejmie rynek.
@Client:47836768 Cześć 🙂 Sprawdziłam to na obu swoich kontach i nie potwierdzam problemów z widocznością sekcji fakturowej.
Czy możesz przesłać mi zrzuty całego ekranu? Może być prywatnie na spolecznosc@allegro.pl (będę bardzo wdzięczna za dołączenie linku do tego wątku). Sprawdzę, co się dzieje i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.