anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego po zakonczeniu dyskusji ze sorzedajacym NIE MOGĘ NEGATYWNIE ocenic sprzedawcy ponieważ App

AwaNiko
#7 Wielbiciel#

Po zamówieniu produktu Sorzedawca SAMOWOLNIE bez Mojej zgody wysłał przesyłkę do skrzynki pocztowej a nie na Zielony Box jak miałem zaznaczone w APP Allegro 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

sklep_solpio
#13 Ambasador#

a dowiedziałeś się dlaczego tak się stało ? bo ja np. ostatnio musiałem inpostem nadać a nie do zielonego automatu bo kurier doręczający nie mógł go namierzyć jaja normalnie.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Z zielonymi budkami dzieją się cuda , być może to co zrobił sprzedawca było jedynym wyjściem z opresji w jakiej allegro go postawiło .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ja bym dała pozytywa. Poczta mi przeważnie na drugi dzień dostarcza. Ony nawet wolę nie próbować. Ostatnio któryś sprzedawca wspominał, ze 8/10 to problemy, a skargi na forum regularnie co dnia od obu stron lecą. To sprzedawcy włączają przymusowo, bez tego nie ma smart, a potem modlą się by nikt nie wybrał. Baaa do niektórych nawet etykiety nie mogą wydrukować, bo portal włącza to jak leci, a potem okazuje się, że kodów nie obsługują.... Kurierzy nagminnie spóźniają się nawet po kilka dni z odbiorem. Potem to sobie zimuje na sortowniach. Na koniec skargi, że trafiło do boxu w drugim końcu miasta albo w ogóle wróciło bez wizyty w boxie...

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@AwaNiko podaj mi proszę nr zamówienia lub wyślij zrzut ekranu z komunikatem (jeśli taki się pojawia), który blokuję Tobie możliwość wystawienia oceny.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@AwaNiko Takiej przesyłki nie musisz odbierać jak nie zostało to z Tobą uzgodnione, złóż mu reklamację

oznacz moderatorów