anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego, pomimo otrzymania umowy o raty nie mam kupionych przedmiotów z liście rzeczy kupionych?

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Witam,

Tak jak w temacie. Kupiłam przedmioty na raty. Otrzymałam już umowę a kupione rzeczy nadal są w koszyku a nie na liście kupionych przedmiotów? O co chodzi?

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Czytałam to. Aukcja nadal jest i jest dużo przedmiotów na aukcji...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A nie wysłałaś kilku wniosków, a wysłałaś 1zł ?

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Wysłałam 2 wnioski. Jeden został odrzucony a drugi rozpatrzony pozytywnie. Wpłaciłam 1 złoty i mam już umowę.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I zaakceptowałaś ten pozytywny wniosek?

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Oczywiście, tak jak piszę. Przeszłam wszystkie kroki i mam już umowę na zakup na raty z banku w którym przeszłam pozytywnie weryfikację.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To poczekaj do jutra, zakup powinien znaleźć się w twoim koszyku, oczywiście jeżeli towar jest dostępny. Jeżeli tak nie będzie skontaktuj się z bankiem.

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Ok. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@aguniam79, widzę, że wniosek w zamówieniu nr f5233012-5081-11ec-969d-6fe70bef60df jest wciąż weryfikowany. Proszę Cię o cierpliwość. 

Maja
   Moderatorka

aguniam79
#8 Zapaleniec#

Mimo, że już jest umowa i pozytywne potwierdzenie weryfikacji?

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@mr_oma czy to normalne, że w dalszym ciągu kupione rzeczy są w koszyku a nie na liście kupionych produktów? Nie wiem co ma robić w tej sytuacji? Zależy mi na tych przedmiotach. 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@aguniam79 Tak, to normalne. Weryfikacja Twoich danych po przelewie 1 zł może potrwać 1-2 dni robocze lub nawet do pięciu dni. Po tym czasie dojdzie do zakupu i będziesz miał towar w zakładce Moje zakupy. 

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@mr_oma W dalszym ciągu mój "zakup na raty" wisi w koszyku a nie w zakupionych przedmiotach. Kontaktowałam się z bankiem i dostałam następującą odpowiedź:

Szanowna Pani,

Pani tożsamość została zatwierdzona pomyślnie, oczekujemy na potwierdzenie transakcji ze strony Sprzedawcy na platformie PayU, aby móc uruchomić kredyt.

W razie pytań pozostajemy do dyspozycji

Pozdrawiamy
Zespół Inbank

Czy sprzedawca ma jakiś określony czas na potwierdzenie transakcji?

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czy mogę uzyskać jakąś pomoc? Bank odsyła mnie do sprzedawcy. Sprzedawca nie rozumie problemu. A ja jestem w kropce...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@aguniam79 wyjaśniam to dla Ciebie. Poproszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości, gdy tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie z informacjami. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  czy udało się coś wyjaśnić? 

oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  czy ktoś może mi pomóc? Czekam tyle czasu. Widzę, że zaraz nie będzie towaru, który chciałam kupić 😞

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@aguniam79 przepraszam, że musiałaś czekać.
Już wyjaśniam co się wydarzyło. Sprzedający zmienił ilość monet przyznanychw ofercie w trakcie Twojej weryfikacji wniosku, dlatego pożyczka nie została uruchomiona. 
Aby sfinalizować zakup poproszę Cię o ponowne złożenie zamówienia i wybranie opcji spłaty ratalnej, która Cię interesuje. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

aguniam79
#8 Zapaleniec#

@la_nika Czy umowa, którą już otrzymałam z banku automatycznie jest anulowana? Czy muszę gdzieś coś zgłaszać?

oznacz moderatorów