anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego z mojego koszyka zniknęły wszystkie produkty?

dmelon66
#1 Nowicjusz

Witam,nagle zniknęły mi wszystkie produkty  z koszyka,wiadomo czym to jest spowodowane ? Czy da rade jakoś to przywrócić ?

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

Terrmit
#9 Pomysłodawca

Takim myśleniem daleko się nie zajedzie.
„W każdym systemie są jakieś błędy, więc po co je naprawiać i tak nikt tego nie używa” - hahaha

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@Terrmit takj jest ! Aby choc klikajac w ulubionych w momencie -Dodaj do kosza -nastepowalo kasowanie domyslnie w ulubionych .To nie Allegro wie wszystko lepiej .  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@LEW433 i tym to sposobem gigantyczne zdaniem allegro 500 pozycji wypelnia sie w ...w tydzien???

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz Mnie wystarcza, nie mam przekroczonej granicy manii zakupowej.

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@LEW433 w moim przypadku koniecznosc ....jak mozna inaczej porownac ceny, parametry np instalacji elektrycznej czy wodnej skladajacej sie z kilkuset elementow kazda?? i kazdy z tych elemntow trzeba porownac i DOKLADNIE sprawdzic bo opisy i czy nawet karty katalogowe to czasem pseudo-handlowe sciemy.  Moze do  porownania buforow ciepla czy cwu styknie , czy budowy kompa, A remont starego auta czy motocykla czy starego sprzetu AV? -lezysz i kwiczysz,(od pazdziernika bez szans tutaj) to co dopiero np domu ??? ...ja pisze o moim zapotrzebowaniu .....dobrze jest miec ustalone granice -kazde- popieram :))) I je przekraczac czy  lamac tez :)))

oznacz moderatorów

wicekdw
#12 Orędownik

@Terrmit owszem, wszystko co logiczne przekracza możliwości Allegro. Oni potrafią robić tylko bałagan i wprowadzać zmiany na gorsze. Nie wiem co za wybitny geniusz siedzi w zarządzie tego Allegro ale na miejscu właściciela już dawno bym go wykopał z roboty.

oznacz moderatorów

v1rOOz
#8 Zapaleniec

Podzielam zdanie. Znikające produkty to zmora serwisu. Zauważyłem, że po zniknięciu są listowane u gory i dopiero jak klikne X to znikaja. Tzn byłem przekonany że tak jest, jednak nie! Wlasnie przeglądałem sobie pewne produkty, żeby je dodać do koszyka coś musiałem usunąć z niego. Okazało sie, że po usunięciu czegokolwiek z koszyka - ta lista znika.

Tym sposobem zniknęło mi ok 5 produktów, które chciałem odłożyć do zakupu na później i nie wiem co to za produkty.

Dlaczego odkładam w koszyku? Bo jest mi tak wygodniej, bo jest mały i bo chce sobie przykładowo wybrać kilka zakupów od sprzedawcow po 50 zl aby dobić do 200 i rozłożyć na 2 raty? Jakby allegro oferowało lepsze wyszukiwanie np. Wyszukaj u sprzedawcy z koszyka to może bym tak nie robił? Nie wiem, ale takiego czegoś nie ma.

Dlaczego nie ulubione? To absurd, abym miał co zakup przeszukiwać dodane na przestrzeni lat kilkaset roznotematycznych pozycji, od samochodów po rzeczy dla dziecka na meblach kończąc..  moge to zrobić raz na miesiac, kiedy mam na to ochotę, a nie być do tego zmuszany przez nieintuicyjne działanie serwisu.. halo UX?

Therfore - jestem bardzo zdziwiony, że przez tyle lat ile ma temat minimum, allegro jeszcze nie ogarnelo żeby produkty się wyszarzały zamiast randomowo usuwać bezpowrotnie - tym bardziej że istnieje produktyzacja... niedorzeczne.

oznacz moderatorów

wicekdw
#12 Orędownik

@v1rOOz Cała polityka Allegro jest ukierunkowana na wprowadzanie głupot, które wszystkich irytują a nie na rozwijanie rozsądnych i przydatnych rozwiązań. Ta firma działa jak PRL.

oznacz moderatorów