Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam problem, nie mogę dodać drugiej karty płatniczej żeby płacić na Allegro, nie chodzi mi o płacenie dwoma kartami za jeden produkt, po prostu czasem jest tak że kupuje produkty, lub produkt i chce zapłacić za te produkty, kupuje płytę CD od sprzedawcy, potem od innego sprzedawcy książkę i chce za te produkty zapłacić kartą na której mam aktualnie pieniędze bo na pierwszej karcie Paribas Bank nie mam już kasy, ale mam drugie konto NEST BANK i tam mam kase na koncie, ale jest problem bo nie mogę dodać tej drugiej karty , nie wpisują się wszystkie numery karty - nadmieniam że karta nie przekroczyła terminu ważności, dawniej mogłem płacić też z drugiej karty NEST BANK, w Banku powiedzieli mi że nie mam zablokowanej karty i jest to sprawa po stronie Allegro, dlatego proszę o możliwość płacenia też drugą kartą z NEST BANK, tak jak płacę też kartą PARIBAS BANK . mój nick na Allegro to Alan_700 proszę o odpowiedź p. Kamil
@Alan_700 Zawsze możesz tu zapytać, najszybszy czat: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a6fe4e24-acd7-4b52-b57f-1abd203cbd12&subjectId=8925147d-0...
@Alan_700 Czy możesz pokazać mi na zrzucie lub zdjęciu swojego ekranu, na czym dokładnie polega problem z dodaniem karty?
@Alan_700 tylko nie zapomnij wpisać danych karty prze zrobieniem zrzutu 😄
Odpowiadam, jest tak że jak chce dodać tą drugą kartę żeby zaplacić za towar to NIE WSZYSTKIE NUMERY KARTY SIĘ WPISUJĄ W TO POLE, WPISUJE SIĘ NR KARTY TE TRZY CYFRY, DATA WAŻNOŚCI TEŻ SIE WPISUJE, ALE JUŻ SAM TEN DŁUGI NR KARTY SIĘ NIE WPISUJE Z TEJ KARTY NEST BANK, A PRZEDTEM MOGŁEM TO ZROBIĆ, NUMER KARTY MA 16 CYFR, A WPISUJE SIĘ TYLKO KILKA NUMEROW I NIE DA SIĘ DO KOŃCA WPISAĆ POZOSTALYCH CYFR I SKUTEK JEST TAKI, ŻE NIE DA SIĘ DODAĆ KARTY I ZROBIĆ ZAKUPÓW, PŁACĄC PRZEZ TĄ KARTĘ I MUSZĘ ROBIĆ PRZELEW Z KONTA NEST BANK DO MOJEGO PIERWSZEGO KONTA Z PARIBAS BANK, PO CO TAKIE PROBLEMY JAK DAWNIEJ MOGŁEM PŁACIĆ Z JEDNEJ, LUB Z DRUGIEJ DODANEJ KARTY . Pozdr p. KAMIL
ps-zobaczę jak niedługo będę robił zakupy na Allegro płacąc Kartą Nest Bank TO WTEDY DO PAŃSTWA ZNÓW NAPISZĘ CZY PROBLEM TEN WYSTĘPUJE DALEJ .
A jakbyś spróbował wyczyścić przeglądarkę!🤔
Do LEW433
Jak będę coś kupował to zobaczę i przed płaceniem kartą z NEST BANK , wyczyszczę Przeglądarkę z tych cookies, ale przecież mam też konto założone na innych giełdach, księgarniach w necie i mogę tam płacić tą kartą NEST BANK, w SKLEPIE nie-internetowym też, więc problem jest po stronie ALLEGRO, KONTA NIE MAM ZABLOKOWANEGO BANKOWEGO, BA WYROBIŁEM NIEDAWNO NOWY DOWÓD OSOBISTY w LIPCU I jest ważny do 2032 roku, w obydwu BANKACH podałem już dane swego dowodu nowego żeby nie zablokowali mi konta, więc problem jest chyba w ALLEGRO . pzdr p. Kamil
@Alan_700 Tak, spróbuj wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną przeglądarki, a jeśli problem nadal będzie występował, prześlij nam proszę krótki film, na którym będzie widać problemy z wpisanem numerów karty.
Do p. Ola
Jak będę coś kupował i będę chciał zapłacić kartą z NEST BANK i nie będzie się dało wpisać tych numerów do końca ma być ich 16-cie to zrobię fotkę, filmu nie zrobię, ponieważ nie mam aż tak zzawansowanego telefonu IPHONA, także fotkę przeslę wtedy . pzdr p. Kamil