Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co w takim wypadku mam zrobić. "Dzień dobry drogi kliencie, bardzo przykro nam informować, że produkt zakupiony w naszym sklepie nie może zostać wysłany z powodu niektórej części jest zabroniony przez organy celne. Wysłaliśmy go do wielu firm kurierskich, ale żadna z nich nie może go transportować. Bardzo przykro nam informować, że aby uniknąć opóźnienia czasu, prosimy o anulowanie zwrotu. Po otrzymaniu powiadomienia, przetworzę zwrot pieniędzy, a środki zostaną szybko zwrócone na Twoje konto."
Nie musisz anulować zakupu, sprzedający ma obowiązek z wypełnienia zawartej umowy, nie może ma zawsze możliwość zwrotu śrdoków, A tak zapytam- co to zakup?
Teoretycznie regulaminy firm dostawczych zabraniają wysyłek różnych artykułów ale i tak trzeba je jakoś wysyłać i póki się coś nie uszkodzi lub nie zginie to zazwyczaj problemu nie ma . Żona kiedyś pracując na sortowni opowiadała że bywały przypadki że trzeba było wzywać nawet Policję jak się z paczek wysypały paczki z pieniędzmi albo jakieś "zioła" .
Ja chcę tylko żeby Pan z Chin zwrócił pieniądze, baterie kupię od innego sprzedawcy
Więc anulować zakup a sprzedający zwróci kasę?
Tak najłatwiej, ale nie musisz anulować żeby zwrócił Ci śrdoki, może to zrobić bez anulowania, Zapewne chodzi mu o to żebyś to odstąpił od umowy zakupu.
Czyli jeśli anuluje zakup który kosztował 100zl z allegro smart, pan z Chin ma zwrócić cała kwotę?
Tak oczywiście, a co chce zwrócić mniej?
Tego nie wiem 🙂
Całość jak nie zrealizował zamówienia- nie wysłał. Dlatego pytam dlaczego nie zwraca tylko żąda anulowania zakupu!
Bateria do robota sprzątającego