anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostawa kurierem.

spitfire_pf
#7 Wielbiciel

Wczoraj otrzymałem wiadomość że kurier dostarczy moją przesyłkę. Razem z wiadomością był podany numer do kuriera. Spokojnie czekałem ale po 17-tej postanowiłem wreszcie zadzwonić do kuriera i zapytać kiedy przywiezie moje zamówienie. Kurier nie odbierał telefonu. Taki numer do kuriera dostałem w wiadomości w zakładce Moje zakupy.: 573 862 077

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@spitfire_pf jeśli kurier nie dotarł do Ciebie wczoraj, to kolejna próba doręczenia nastąpi w poniedziałek. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

spitfire_pf
#7 Wielbiciel

Raczej pierwsza próba nastąpi w poniedziałek 😞 Cały dzień byłem w domu. Wystarczyło żeby odebrał telefon i powiedział że nie da rady. 

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

Prawdopodobnie nie zna polskiego....

oznacz moderatorów

spitfire_pf
#7 Wielbiciel

Jest poniedziałek po godzinie 16-tej. Cały dzień spokojnie czekalem i niestety kurier się nie pojawił. Telefonu też nie odbiera. Gdzie mam to zgłosić? 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @spitfire_pf. Bardzo przepraszam za niedogodności. Poprosiłam o pilną weryfikację statusu przesyłki i ustalenie terminu dostawy. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.  

Marysia
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@spitfire_pf Otrzymaliśmy informację, że kurier nie dostarczył dzisiaj przesyłki ze względu na problemy operacyjne. Przesyłka jutro powinna zostać doręczona. Jeszcze raz przepraszam za kłopot. 

Marysia
oznacz moderatorów

spitfire_pf
#7 Wielbiciel

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów