Wczoraj otrzymałem wiadomość że kurier dostarczy moją przesyłkę. Razem z wiadomością był podany numer do kuriera. Spokojnie czekałem ale po 17-tej postanowiłem wreszcie zadzwonić do kuriera i zapytać kiedy przywiezie moje zamówienie. Kurier nie odbierał telefonu. Taki numer do kuriera dostałem w wiadomości w zakładce Moje zakupy.: 573 862 077
@spitfire_pf jeśli kurier nie dotarł do Ciebie wczoraj, to kolejna próba doręczenia nastąpi w poniedziałek.
Raczej pierwsza próba nastąpi w poniedziałek 😞 Cały dzień byłem w domu. Wystarczyło żeby odebrał telefon i powiedział że nie da rady.
Prawdopodobnie nie zna polskiego....
Jest poniedziałek po godzinie 16-tej. Cały dzień spokojnie czekalem i niestety kurier się nie pojawił. Telefonu też nie odbiera. Gdzie mam to zgłosić?
Cześć, @spitfire_pf. Bardzo przepraszam za niedogodności. Poprosiłam o pilną weryfikację statusu przesyłki i ustalenie terminu dostawy. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.
@spitfire_pf Otrzymaliśmy informację, że kurier nie dostarczył dzisiaj przesyłki ze względu na problemy operacyjne. Przesyłka jutro powinna zostać doręczona. Jeszcze raz przepraszam za kłopot.
Dziękuję za pomoc.