Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam....9 dni temu(jest wpłata z 2.09.22 149.99 + opłata 50zł za Smart=199,99gr) zakupiłem lampę solar 450W od f\irmy Prosolux, Do dzis niedotarła,Znowu problem,to juz 2 raz,pewnie PayU w Poznaniu coś naknocił.Prosze o sprawdzenie.Lampa potrzebna,Smart tez i NIC...jak dotąd. pozdrawiam..Marian Maluk.
same wskazania na moderatorów nic mi nie daja,proszę konkretna osobę o konkretną odpowiedż na mój problem,. Jak to załatwic?
@Albidoro Czemu PAYU miałoby ''naknocić"? W jaki sposób zamówienie zostało opłacone?
Kontaktowałeś się ze sprzedającym w tej sprawie?
zatem wracam do zapytania sprzedającego.co jest? ale na Allegro stoi ,że opłata nie dotarłą.. no i ???
@Albidoro W jaki sposób opłacałeś zamówienie?
sprzedający jak jest napisane nie otrzymał zapłaty,ale jeszcze opłaciłęm Smart..więc co jest.Opłata dokonana w banku,na formularzu PayU z Allegro...data wpłaty 2.09.2022.
@Albidoro Jeśli wpłaty dokonywałeś w banku to najprawdopodobniej musiała się wkraść jakaś literówka w tytule przelewu i wpłata nie została poprawnie zaksięgowana.
@Albidoro Płatność do tego zamówienia jest wciąż rozpoczęta. Prześlij potwierdzenie przelewu przez ten formularz. Sprawdzimy gdzie utknęły pieniądze.