anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dotyczy zakupu Lampy solar 450W od firmy Prosolux..niedotarła

MAMY ROZWIĄZANIE!
Albidoro
#7 Wielbiciel#

witam....9 dni temu(jest wpłata z 2.09.22  149.99 + opłata 50zł za Smart=199,99gr) zakupiłem lampę solar 450W od f\irmy Prosolux, Do dzis niedotarła,Znowu problem,to juz 2 raz,pewnie PayU w Poznaniu coś naknocił.Prosze o sprawdzenie.Lampa potrzebna,Smart tez i NIC...jak dotąd. pozdrawiam..Marian Maluk.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#
oznacz moderatorów
Albidoro
#7 Wielbiciel#

same wskazania na moderatorów nic mi nie daja,proszę konkretna osobę o konkretną odpowiedż na mój problem,. Jak to załatwic?

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Albidoro Czemu PAYU miałoby ''naknocić"? W jaki sposób zamówienie zostało opłacone?
Kontaktowałeś się ze sprzedającym w tej sprawie?

oznacz moderatorów
Albidoro
#7 Wielbiciel#

zatem wracam do zapytania sprzedającego.co jest? ale na Allegro stoi ,że opłata nie dotarłą.. no i ???

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Albidoro W jaki sposób opłacałeś zamówienie?

oznacz moderatorów
Albidoro
#7 Wielbiciel#

sprzedający jak jest napisane nie otrzymał zapłaty,ale jeszcze opłaciłęm Smart..więc co jest.Opłata dokonana w banku,na formularzu PayU z Allegro...data wpłaty 2.09.2022.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Albidoro Jeśli wpłaty dokonywałeś w banku to najprawdopodobniej musiała się wkraść jakaś literówka w tytule przelewu i wpłata nie została poprawnie zaksięgowana.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Albidoro Płatność do tego zamówienia jest wciąż rozpoczęta. Prześlij potwierdzenie przelewu przez ten formularz. Sprawdzimy gdzie utknęły pieniądze.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów