anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dyskusja ze sprzedająctm

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:100921993
#7 Wielbiciel

Witam

Kupiłam szydełkowe bombki choinkowe. W informacji do sprzedajacego napisałam aby były bielutkie ze srebrną zawieszka. Dostałam towar, ale niestety nie jest biały. W opini napisałam, że  bombki owszem sa i ładne, ale takie szare wygladajace jakby były z ub roku. Być może  do zrobienia ich zostały użyte inne nie białe nici . Teraz  ta Pani mnie atakuje i obraża w dyskusji. Ja towaru nie odsyłam i nie odeśle  , ale chyba mam prawo wyrazić swoją opinie o produkcie . Jak  "odczepić " sie od tej dyskusji, lub poprosić  Allegro o pomoc ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:100921993 nie prowadzisz dyskusji z tą sprzedającą. 
Z tego, co widzę, w odpowiedzi na Twoją ocenę zaproponowała odesłanie produktów i zwrot wpłaty, nie musisz się na to godzić. Oczywiście możesz wyrazić swoją opinię. Jak rozumiem, sprzedająca kontaktuje się z Tobą w Centrum wiadomości, czy możesz przesłać zrzuty ekranu z wiadomościami, w których Cię "obraża i atakuje"? 
Zweryfikujemy Twoje zgłoszenie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
sl-aw-ek
#18 Luminarz

@Client:100921993 "W informacji do sprzedajacego napisałam aby były bielutkie ze srebrną zawieszka" Trzeba tam było jeszcze napisać aby Ci milion złotych do paczki dorzuciła a później iść do sądu, że brakuje tego miliona w przesyłce. 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:100921993 daj link do oferty ?

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:100921993 jak możesz pokaż link lub numer oferty

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:100921993 Odbiór koloru to kwestia subiektywna > jeden powie czerwony, a drugi jasno rubinowy > trzeba było wyraźnie zaznaczyć, że życzysz sobie "bielszy odcień bieli" > tak jak Procol Harum - Whiter Shade of Pale"

oznacz moderatorów