Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dlaczego najczęściej w dyskusji wypowiada się automat, czasami ten automat wkleja same bzdury, wiem bo miałem taki przypadek.
Pracownik allegro się wypowiada tylko wtedy gdy kupujący kliknie poproś o pomoc allegro
Bo tylko automat nie da się przekonać i zawsze postawi na swoim.
@Agent555 Automatyczne odpowiedzi pojawiają się, żeby usprawnić obsługę dyskusji. Mają wspierać pracowników, którzy zajmują się tym obszarem.
@nat_not - Dokładnie jest tak jak piszesz.
"Automatyczne odpowiedzi pojawiają się, żeby usprawnić obsługę dyskusji. Mają wspierać pracowników, którzy zajmują się tym obszarem. "
Te odpowiedzi służą jedynie ułatwianiu pracy pracownikom Allegro. Nie służą one w rozwiązywaniu problemów pomiędzy stronami transakcji. Allegro w dyskusjach odpowiada automatami lub "gotowcami". Kupujący i sprzedający oczekują konkretnych odpowiedzi - a otrzymują zdawkowe wypowiedzi, "automaty lub gotowce", żeby tylko "zbyć" zainteresowane strony. Często są to decyzje (pseudo decyzje), niezgodne z regulaminem Allegro i obowiązującym prawem.
Niestety - nigdy w dyskusji nie otrzymałem info typu: "przepraszam, nasz pracownik podjął błędną decyzję" - nie ma czegoś takiego na Allegro.
@Agent555
w dyskusji wypowiada się automat, czasami ten automat wkleja same bzdury [...]
Pracownik allegro się wypowiada tylko wtedy gdy kupujący kliknie poproś o pomoc
Jak wskazują cytowane tu czasami wypowiedzi "żywych osób" - nie ma gwarancji, że będą reprezentowały wyższy poziom niż automat.