Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Miałem rozpoczętą dyskusje ze sprzedajacym ponieważ nie uznał mi reklamacji.
Przez przypadek klikłem Zakończ dyskusje i nic nie moge juz zrobic a chciałem złożyć wniosek do Allegro Prorect.
Czy jest możliwość cofnięcia się do dyskusji?
Sam zakończyłeś więc musisz prosić Allegro o powtórne otwarcie, napisz i poproś:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
Tam trzeba wybrać produkt, którego sprawa dotyczy - obok wyświetla się lista moich zakupionych produktów, ale nie ma wśród nich tego, którego dotyczy sprawa. Są nowsze.
zakup od firmy czy osoby prywatnej? ma takie prawo pozostaje ci sąd i pozew cywilny w obu przypadkach (lub jeszcze rzecznik praw konsumenta w przypadku firmy), a za niesłuszne obarczenie sprzedającego z ap w przypadku prawidłowo przeprowadzonego procesu reklamacyjnego z dotrzymaniem terminów możesz być podany z art 286kk oszustwo na policję
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wznówcie panu dyskusję
@Pawel_olk podaj mi proszę jej numer lub login sprzedającego.
Nr sprawy 34601544
@Pawel_olk dziękuję, ale w ostatniej wiadomości z tej korespondencji nasz pracownik poinformował Cię, że jeśli chcesz złożyć wniosek do Allegro Protect, najpierw musisz uregulować swoje zobowiązania. Ich bieżącą wysokość możesz sprawdzić w zakładce rozliczenia z Allegro.