Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po odczytaniu wiadomości od sprzedającego z automatu wskakuje mi że kupujący czyli ja zakończył dyskusje i jest napisane na zielono rozwiązane . Założyłam jeszcze raz dyskusje aby odpowiedzieć sprzedającemu i po otrzymaniu kolejnej wiadomości znów powtórzyła się sytuacja nie mam możliwości odpowiedzenia bo dyskusja znowu jest zamknięta nie wiem o co chodzi pomóżcie
Jak długo trwa dyskusja?
Trwała 2dni
@Marcinnos_2007 czego dotyczyła dyskusja? są pewne powody automatycznego zakończenia dyskusji np sprzedawca zwrócił środki
Był zaproponowany zwrot części kwoty jednak pieniądze nie zostały przelane
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pierwsza pewnie po miesiącu się z automatu zakończyła ale druga chyba nie powinna po jednej wiadomości...
@Marcinnos_2007 w ostatniej dyskusji pojawiła się Twoja odpowiedź, nie została ona zamknięta automatycznie. Potwierdź proszę, czy chcesz, aby dyskusja została ponownie otwarta?
Tak bo pomimo zaproponowania zwrotu części kwoty pieniędzy na konto nie otrzymałam
@Marcinnos_2007 poprosiłam już o ponowne otwarcie Twojej dyskusji, ale kolejny raz nie zamykaj jej proszę do czasu otrzymania środków ze zwrotu.
Właśnie w tym problem ze ja jej wogóle nie zamykałam ona się zamykała automatycznie po otwarciu wiadomości jak naciskam na stronę allegro i wróciłam z powrotem na dyskusję to ona była już oznaczona jako rozwiązana
@Marcinnos_2007 teraz jest już ponownie otwarta.