Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem żonie mopa,sprawdzam w zakupach nie ma nic ,ale w banku płaciłem Blikiem jest nr transakcji jest kwota i że płacone na Allegro jak odebrać pieniądze od sprzedawcy albo jak skontaktować się że sprzedawcą.
Masz tylko jedno konto? Zakup na zwykłym czy na Allegro Lokalne?https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
Mam tylko jedno konto
@Client:115486478 @Najlepiej będzie jeśli będziesz pisać w jednym wątku a nie kilku różnych.
Wielokrotnie widziałem na tym forum użytkowników którzy twierdzili, że mają tylko jedno konto (rekordzista miał osiem różnych kont i nawet o tym nie wiedział)
@mirek591 może na innym koncie?
@mirek591 Nie widzę u Ciebie takiego zakupu na Allegro.pl ani na Lokalnie. Czy na pewno dokonywałeś zakupu za pośrednictwem Allegro? A może z korzystałeś z innego konta?
@mirek591 a może kupiłeś z przesłanego przez sprzedawcę linku 😱
Nie mam pojęci, był towar dałem do koszyka później kup, kupiłem Blikiem jak zawsze ,zdarzyła mi się taka sytuacja pierwszy raz wszystko jest w banku mam nadzieję że jak wyśle wyciąg z zakupu do allegro to po numerach transakcji i numerze konta odbiorcy znajdą sprzedawcę.
Duża kwota?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 187 zł ale chodzi o sam fakt że coś takiego się zdarzyło.
@mirek591 Dziwna sytuacja, ponieważ nawet jeśli nie udałoby się opłacić zamówienia, byłoby ono widoczne w zakładce "moje zakupy" z niedokończoną płatnością. Zaczekaj proszę na odpowiedź mailową w zgłoszeniu numer 35930074.