Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,czy ktoś kupował cos od tego sprzedającego
Zdjęcie jest niewidoczne, ukryte.
Zdjęcie jest niewidoczne, ukryte. Wklejanie tu zdjęć ma niewielki sens, aby były widoczne, moderacja musi je zaakceptować.
@awieczkowska to konto - zhunongstore - jest w tej chwili zablokowane, tym niemniej wszelkie transakcje zawarte przed blokadą ten sprzedający powinien zrealizować. Daj znać, jeżeli będziesz miała z tym problem - pomożemy.
bardzo dziękuję za pomoc,a kiedy odzyskam pieniądze?
martwię się że on nie wyśle mi w paczce butów tylko coś innego...
kiedyś na necie zamówiłam kurtkę z mohito u fałszywego sprzedawcy,strona nazywała sie medicalvip...zamiast kurtki dostalam niby z chin stare zużyte okulary...
oni non stop zmieniają nazwę strony internetowej,nie sądziłam że na allegro też...
allegro mi.pisze ze nie nalezy mi sie rekompensata bo jeszcze ma czas na wysyłkę niby do 15 listopada ale co bedzie jak w srodku nie bedzie butow,jak ja mam to odesłać do Chin????czy wogole przyjmowac tą przesylkę????
@awieczkowska Nagrywaj całą procedurę otwierania paczki, będziesz miała dowód w razie kłopotów.
@awieczkowska z 20 października są pozytywne komentarze czyli wysyłają buty 😄
@awieczkowska Jeśli nie otrzymasz towaru lub zwrotu wpłaty od sprzedawcy, po 14 dniach od zakupu wypełnij wniosek o zwrot środków z Programu Ochrony Kupujących.
https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/wybor-zamowienia
allegro mi napisalo ze mam odebrac od tego fałszywego konta buty bo niby oni maja czas do 1istopada,ale ja wiem ze to nie będą buty tylko jakies smieci w srodku,czy ja powinnam przyjąć paczke?jak nawet przyjmę to adres jest smieszny(zmieniony)bo do Chin...
wniosek o rekompensate juz złożyłam...co mam robić dalej?ratunku...
@awieczkowska po co panikować komentarze dostaje pozytywne, więc bez potrzeby się nakręcasz 🙂 Odbierz i jak Cię oszukają to wystąp o POK 🙂 Kupując z Chin trzeba się liczyć z długim czasem dostawy i z problemami dochodzenia swoich praw w razie problemu 😞