Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłem wczoraj przedmiot lecz pomyliłem adres i pod nim mieszka teraz ktoś inny, chwilę później klikałem zwrot ponieważ anulować nie można było, telefonu nikt nie odbiera, na wiadomości odpisuje bot, w dyskusji również bot, zwrot zgłoszony był o godz 12, jednak o godz 18 nadali paczkę, dziś ktoś z tej firmy odpisał
Dzień dobry, w chwili zgłoszenia zamówienie było już wysłane
Co jest nieprawdą, mieli 6h na anulowanie, w miedzy czasie wystawili nawet Fv wiec wiedzieli informację o zgłoszonym zwrocie i teraz kolejne próby kontaktu to tez odpowiedzi tylko bota a telefon milczy...
może jakoś allegro anulować taką przesyłkę ponieważ z tą firmą nie ma kontaktu albo czy w takiej sytuacji będzie mi przysługiwał POK bo jak paczka dotrze to kontaktu z odbiorca nie będzie?
@gsyART podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie.
@w_kiwi 99f407c0-f812-11ed-935a-eb18d1e0862d
@gsyART czy jesteś zainteresowany ewentualnym przekierowaniem przesyłek na właściwy adres, czy chciałbyś ich zwrotu do nadawcy? Zaznaczę, że będę to konsultować i nie wiem, czy na 100% uda się je przekierować. Muszę tylko wiedzieć, czego oczekujesz.
@w_kiwi zwrot do nadawcy, zamówiłem ponownie na poprawny adres
@gsyART dziękuję za informację. Już konsultuję. 🙂
Przecież sprzedający nie musi od razu odpowiadać, ma 24godz, więc nie rozumiem dlaczego kupujący się gorączkuje? Kliknął zwrot i wszystko OK, przecież.😁
@gsyART doradca podjął z Tobą kontakt mailowy w sprawie o numerze 33621967. Proszę zapoznaj się z nią i gdybyś miał dodatkowe pytania, odpowiedz na maila. 🙂
Nadać paczkę to nadał nawet od razu tylko o 18 to wydał zamówionemu przewoźnikowi który po paczki podjechał. Zawsze możesz sobie u przewoźnika zmienić adres dostawy przekierować paczkę to nie jest wina sprzedawcy że ty pomyliłeś adres
nadanie paczki to już wydruk etykiety choćby jesczze nei przekazał kurierowi. inna sprawa ze mógł tego nei wydawać kurierowi