Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ! niedawno kupilem buty na allegro - - niestety nie pasuja i chcialbym je zwrucic ale po nacisnieciu przycisku :'' zwruc zakup '' nic sie nie dzieje , korzystalem juz z tej funkcji wczesniej i zawsze generowal sie kod zwrotu nie bylo problemu . teraz jednak nic nie dziala , alegro tez nie daje juz zadnej pomocy technicznej ani tel do obslugi klineta . nie wiem jak sobie poradzic z tym problemem
prosze o pomoc
Marek
@NUGI Wyczyść proszę pamięć podręczną i pliki cookies oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce.
nie można utworzyć zwrotu dla zakupu, dowolnego zakupu
Czy jest jakaś awaria ?
Pozdrawiam @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Hej, wszystko wyczyszczone w przeglądarce, zwrot nie działa, przenosi na pusta stronę jak na screenie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .
Musi być jaki problem tech...
@NUGI
Jeżeli wyczyszczenie (lub zmiana) przeglądarki nie pomaga - to sprawdź, czy w ofercie sprzedającego jest możliwość wypełnienia formularza zwrotu (sprzedawcy prywatni mogą, ale nie muszą udostępniać tej opcji).
to jest smart, po kliknięciu zrób zwrot przenosi na pusta stronę
@yonagold Czy możesz podać mi jeszcze przykładowe zamówienie, którego dotyczy ta sytuacja?
To samo jest na każdym zamówieniu, sprawdzałem ostatnich 10 zamówień.
np. to o numerze: f26dbca5-98c5-11ec-b9a7-df3bf9ba76ea
Jest normalnie podświetlona opcja zwróć towar, gdzie zawsze po kliknięciu przenosiło nas do kreatora zwrotu. A teraz po kliknięciu włączą się pusta strona tak jak na screenie.
@yonagold Dziękuję, przekazałam już prośbę o sprawdzenie tej sytuacji naszemu zespołowi technicznemu.
Dzięki 😉
Hej, udało Ci się wygenerować zwrot ?