Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ja wiem temat rzeka, Allegro działa jak działa. Ale przy droższych produktach takie niedopracowanie to naprawdę poniżej poziomu krytyku. Przeglądam sobie praleczki i co widzę zestawy to na zmianę pukam się w łepetynę lub parskam śmiechem...
SERIO SPAROWANIE PRALKI Z SZUSZARKĄ przekracza zdolności informatyków???
Co spojrzę to widzę zestawy złożone z dwóch pralek... Dla kogo to??? Jest tak dosłownie przy każdej pralce w jaką bym nie zajrzała.. Ludzie ogarnijcie się xD
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki sprawdziłam ofertę ze zrzutu i to nie my stworzyliśmy ten zestaw.
W naszych zestawach raczej nie ma dwóch sztuk tego samego produktu, więc bardziej prawdopodobne, że automatyczny zestaw miałby pralkę i suszarkę, a nie dwie pralki.
To dziwne, bo takie zestawy widziałam u różnych sprzedawców i dotyczyły najróżniejszych pralek.
@AnnaG-Antyki również wydaje mi się to dziwne, ale może sprzedający, którzy ustawiają takie zestawy widzą w tym sens.
@AnnaG-Antyki bo jak kupisz jedną, to zapłacisz 2300zł, a jak kupisz dwie to zapłacisz jedyne 9200zł , ale za to masz SMART😁
@la_nika Allegro miejscem cudów? Jak w Kanie Galilejskiej? Jeśli nie wasi automatyczni informatycy czy allegrowa AI to kto? Znając życie, to czego jak czego ale logiki na allegro często brak.
@AptekaNatolinska jak nie my, to stawiam na sprzedającego.
Sprzedający też tworzą zestawy na Allegro.