anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Coś Wam się w zestawach nie pomieszało?

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Ja wiem temat rzeka, Allegro działa jak działa. Ale przy droższych produktach takie niedopracowanie to naprawdę poniżej poziomu krytyku. Przeglądam sobie praleczki i co widzę zestawy to na zmianę pukam się w łepetynę lub parskam śmiechem...

SERIO SPAROWANIE PRALKI Z SZUSZARKĄ przekracza zdolności informatyków???

Co spojrzę to widzę zestawy złożone z dwóch pralek... Dla kogo to??? Jest tak dosłownie przy każdej pralce w jaką bym nie zajrzała.. Ludzie ogarnijcie się xD

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_238.png

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki sprawdziłam ofertę ze zrzutu i to nie my stworzyliśmy ten zestaw. 
W naszych zestawach raczej nie ma dwóch sztuk tego samego produktu, więc bardziej prawdopodobne, że automatyczny zestaw miałby pralkę i suszarkę, a nie dwie pralki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

To dziwne, bo takie zestawy widziałam u różnych sprzedawców i dotyczyły najróżniejszych pralek. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki również wydaje mi się to dziwne, ale może sprzedający, którzy ustawiają takie zestawy widzą w tym sens. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@AnnaG-Antyki  bo jak kupisz jedną, to zapłacisz 2300zł, a jak kupisz dwie to zapłacisz jedyne 9200zł , ale za to masz SMART😁

alll.png

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta#

@la_nika  Allegro miejscem cudów?   Jak w Kanie Galilejskiej? Jeśli nie wasi automatyczni  informatycy czy allegrowa AI to kto?  Znając życie, to czego jak czego ale logiki na allegro często brak.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AptekaNatolinska jak nie my, to stawiam na sprzedającego.
Sprzedający też tworzą zestawy na Allegro. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów